fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Ti europæiske spillere valgt i nattens NBA-draft

Hele ti spillere fik ved nattens NBA-draft råbt deres navne op af Adam Silver, og man kan kun glæde sig over den øgede europæiske koloni NBA.

I alt ti europæiske spillere blev i nattens NBA-draft råbt op af NBA-kommisær Adam Silver, heraf blev tre af dem valgt i første runde.

Det første europæiske navn der blev råbt op, var ikke overraskende Luka Dončić, som på forhånd var blevet spået som et Top 5 pick. Dončić blev valgt af Atlanta Hawks, som efterfølgende tradede ham til Dallas Mavericks.

Herefter blev den 21-årige Moritz ”Mo” Wagner valgt som det 25. pick af Los Angeles Lakers, imens Dzanan Musa blev det sidste europæiske navn i første runde, som nr. 29 af Brooklyn Nets.

I anden runde åbnede Phonix Suns ballet op ved at vælge franske Elie Okobo som nr. 31, og som 39. blev tyske Isaac Bonga valgt af Los Angeles Lakers.

Ligeefter Bonga blev blev lettiske Rodion Kurucs valgt af Philadelphia 76’ers som nr. 40. Den yngste spiller på draftlisten, den 18-årige ukrainer Issuf Sanon, blev også valgt i draften, af Washington Wizards som nr. 44.

The Lebron of Ukraine” Sviatoslav Mykhailiuk, eller bare Svi, blev valgt som nr. 47 af Lakers, imens litauiske Arnoldas Kulboka blev valgt at Charlotte Hornets som nr. 55.

Sidste europæiske navn i nat var Giannis Antetokounmpo’s yngre bror Kostas, som blev valgt som den allersidste spiller i nat (60), af Dallas Mavericks.

Du kan læse meget mere om de fleste af ovennævnte spillere ved at klikke på navnene, eller klikke her. Du kan også læse alt om de største profiler fra NCAA som blev valgt i nattens draft ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til...

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...