fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

”The streak is over” – Warriors stopper Suns 18-kamps sejrsstime

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18 sejre i streg er slut.

Foto: Flickr - Keith Allison

Phoenix Suns imponerende stime af sejre er slut. Suns nåede 18 sejre, inden de løb ind i Golden State Warriors, der gav Suns det første nederlag siden d. 28 oktober, hvor de tabte til Sacramento Kings.

Chase Center var fyldt helt op, og de mange Warriors fans gav deres hold det nødvendige boost til at slutte Suns’ sejrsstime.

Warriors var anført af deres MVP-kandidat Steph Curry, da han scorede 23 points i nattens opgør. Han fik derfor også en personlig revanche mod Suns, da han havde en meget skidt aften, ved holdenes møde tidligere på uge.

Warriors bænk gjorde en kæmpe forskel, da der var flere store præstationer fra netop bænken. En af de fede historier fra Warriors i denne sæson har været Gary Payton II, og i nat scorede han 19 points. Juan Toscano-Anderson leverede 17 points fra bænken, og han stod også bag kampens største highlight, da han lavede en kandidat til årets dunk. Han kan i hvert fald hænge en flot plakat op af sit dunk over JaVale McGee. Du kan se det herunder:

Stolt Suns træner

Efter kampen kunne man opleve en stolt Monty Williams, der både ser tilbage med stolthed og fremad med ambitioner:

”Alle sejre er specielle. For mig var det et kollektivt fokus, som vi har haft gennem sæsonen og ikke bare under sejrsstimen. Det har kun været 23 kampe ikke? Så der er massere af basketball, der skal spilles, men da vi startede 1-3 var der ingen panik eller ”hvad er det vi har gang i?”

”Stadig synes jeg vi spiller godt basketball. Vi mødte muligvis det bedste hold i ligaen i dag – det er enten dem eller os. Vi er ikke helt sikre på, hvem det er, men det er dejligt at være i den kategori.” fortæller Monty Williams.

Suns var stadig uden Devin Booker, der sidder ude med en baglårs-skade.

 

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.