fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

The Splash Brothers afliver den sårede bjørn

Golden State Warriors tog revanche for det ydmygende nederlag i kamp 5, og sejrede med cifrene 110-96. Klay Thompson og Stephen Curry stod tilsammen for 59 point, og dermed kan Warriors nok engang se frem til en tur Conference Finals, hvilket bliver deres sjette på otte år og første i det nye årti.

Klay Thompson
Arkivfoto: Keith Allison, Flickr

Memphis Grizzlies kan med rank ryg gå på sommerferie efter nederlaget til Warriors i nat. For tredje kamp i streg måtte de undvære superstjernen Ja Morant, som tidligere i serien havde pådraget sig en knæskade.

Optimismen og modet var dog høj hos det unge mandskab i store dele af kampen. Det var nemlig ikke en uvant situation de befandt sig i. Holdet havde så sent som i sidste kamp slagtet et uoplagt Warriors mandskab uden Ja Morant, og de var 21-6 for sæsonen i hans fravær.

Kampen var præget af runs, hvor holdene skiftede til at være pointløse i adskillige minutter. I alt skiftede føringen 13 gange. Det endelig dødsstød kom først i midten af fjerde periode med ti ubesvarede point fra Warriors. Dermed var Grizzlies bagud 97-89 med fem minutter igen. Memphis kom aldrig for alvor tæt på at true forspringet, og kampen endte med et fjorten points nederlag.

Hovedroller til rollespillerne

Det var dog langt fra Klay og Steph, som løb med alt opmærksomheden i nattens kamp.

Hos udebaneholdet var Desmond Bane og Dillon Brooks afsenderne bag de fleste skud. Dillon brooks havde 30 point på relativ dårlige procenter fra gulvet, selvom han skød 46 procent fra trepointslinjen på i alt 15 forsøg. Desmond Bane bidrog med 25 point på gode procenter, og fandt en god balance mellem drives til kurven og trepointsskuddet.

Hjemmeholdets fans kunne se Kevon Looney starte på banen for Warriors. Ændringen i startopstillingen var en direkte effekt af holdets manglende evne til at rebounde i kamp 5 –  Warriors tabte reboundspilluet med 37-55. Beslutningen viste sig at være den rigtige. Looney tog i alt 22 rebounds heraf 11 i den offensive ende. Flere af hans rebounds var afgørende i fjerde periode.

Andrew Wiggins fik ligeledes en afgørende rolle. Han scorede 10 af hans 18 point i sidste periode af kampen, og var hovedarkitekten bag de ti ubesvarede point i midten af fjerde periode, med steals, point og forsvarsstop.

I Western Conference Finals venter vinderen af Dallas Mavericks og Phoenix Suns.

 

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.