fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Smitteudbrud i Charlotte – flere spillere smittet

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

Foto: Mike-Kalasnik-Flickr

Der er dårligt nyt for Charlotte Hornets, da holdet er blevet ramt af Covid-19. Fire spillere er angiveligt testet positive, og de frygter, at det tal kan stige. Holdet har sendt alle spillere og personale hjem, da de ikke kender omstændighederne endnu.

Indtil videre er holdets stjerne LaMelo Ball testest positivt. Samtidig er også Terry Rozier, Mason Plumlee og Jalen McDaniels testet positive. De er derfor blevet placeret på NBA’s “Health and Safety” protokol, hvor de skal være de næste ti dage, medmindre de indleverer to negative tests indenfor 24 timer.

Da vi ikke kender omfanget af smitten, ved vi heller ikke, hvordan smitteudbruddet vil påvirke Hornets kampe i nærmeste fremtid.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.