fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

Skadesbølge strømmer ind over NBA

Kent Bazemore, Wesley Matthews og Daniel Theis er ude for sæsonen, alt i mens Marcus Smart er ude på ubestemt tid

Kent Bazemore misser de resterende 15 kampe i sæsonen for Atlanta Hawks, der på nuværende tidspunkt ligger på sidste pladsen i East.

Bazemore blev skadet i kampen mod Chicago Bulls, hvor han pådrog sig en knæskade.

Bazemore har snittet andet flest point for Atlanta denne sæson med 12,9 point per kamp, kun overgået af holdets point guard, Dennis Schroder.

Hawks, som indtil videre i denne sæson har vundet sølle 20 kampe, planlægger, ifølge ESPN.com, at hente Damion Lee fra G-League-holdet Santa Cruz som erstatning.

Wesley Matthews er også ude for sæsonen grundet et brækket ben. Matthews har snittet 12,7 point i denne sæson, men hans tilstedeværelse har været vigtig i omklædningsrummet, hvor han har fungeret som mentor for holdets yngre spillere.

Værst er det gået ud over Boston Celtics denne aften. Holdets rookie, Daniel Theis, har overrevet sin venstre meniske og er ude for resten af sæsonen.

Theis har spillet værdifulde minutter denne sæson, på en plads hvor Brad Stevens har haft svært ved at finde sin faste starter.

Han har snittet 14,9 minutter og været god for 5,3 point og 4,3 rebounds per kamp.

Som om det ikke var nok, er Marcus Smart også dømt ude i ubestemt tid, eftersom han skadede sin tommelfinger i søndag nats opgør mod Indiana Pacers.

Smart og Theis vil blive savnet for Celtics, der i forvejen har været svingende denne sæson.

Celtics måtte mistede Hayward før sæsonen allerede var gået i gang, og senest måtte Jaylen Brown også udgå med en hjernerystelse. Kyrie Irving har også kæmpet med overbelastning i knæet, og har derfor spillet et begrænset antal minutter denne måned.

Celtics regner, i modsætning til Atlanta og Dallas, med at nå playoffs denne sæson.

De er derfor hårdt ramt, og med blot 15 kampe tilbage i sæsonen, må det blive et mål for Brad Stevens at få hans spillere kampklare til slutspillet.

Skrevet af

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Ifølge The Athletics' Shams Charania sælger Mark Cuban majoritetsandelen af Dallas Mavericks til Miriam Adelson og hendes familie med en værdisætning af franchisen til...

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til...