fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Spurs trio bliver mest vindende i NBA historien

I gårsdagens San Antonio Spurs sejr over Boston Celtics, som kunne ses på TV 2 SPORT, blev trioen Tim Duncan, Manu Ginobili og Tony Parker den mest vindende nogensinde, med 541 regular season wins. Det var nærmest poetisk, at det skete mod Boston, da de netop overhalede den legendariske Celtics trio Larry Bird, Kevin McHale og Robert Parish.

Igennem karrieren har de 3 Spurs-herrer vundet 4 mesterskaber, og har sammenlagt optrådt i hele 23 all-star kampe, i deres 14-år lange karriere sammen. Tim Duncan kom til holdet først, da han blev draftet af Texas-organisationen med 1st overall pick i 1997 draften. Efterfølgende kom Tony Parker og Manu Ginobili i henholdsvis 2001 og 2002.

At det er 3 ikke-amerikanere som tager denne titel, tegner et meget godt billede af Spurs organisationens evne, til at drafte internationalt talent gennem de sidste mange år. Tim Duncan er U.S. Virgin Islands, Parker fra Frankrig og Manu fra Argentina.

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Victor Wembanyama imponerede i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvor franskmandens scorede på dominerende vis og sikrede sit hold sejren.

NBA

Victor Wembanyama havde ikke held med 3-pointsskuddet, men viste alligevel gode takter, da San Antonio Spurs vandt efter forlænget spilletid mod Houston Rockets.

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...

NBA

Boston Celtics trader sig til Jrue Holiday, der kommer til fra Portland Trail Blazers, hvor han tidligere på ugen blev sendt til i bytte...