fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Phoenix Suns løber med sejren i vigtig kamp fem

Nattens sidste opgør bød på kamp fem i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks. Inden aftenens kamp var stillingen 2-2.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse - Flickr

Kampens forløb

Som i de to seneste kampe kom Dallas bedst fra start. Fire trepointsscoringer og en føring på 26-23 efter første periode i Dallas’ favør. Dorian Finney-Smith scorede hele otte langdistance skud i sidste opgør, og startede da også med at ramme de første to i aften.

Dallas’ Davis Bertans startede med at ramme sine første to trepointsforsøg i anden periode, hvoraf den ene var et 4-point spil, derefter stod det dog mest på Phoenix Suns. Et par defensive stops førte til nemme fast break-scoringer samt en godt spillende Devin Booker, gav Phoenix en føring på tre point ved pausen. 

Phoenix Suns 49 – 46 Dallas Mavericks efter de første 24 minutter.

Der skulle ikke gå lang tid efter pausen, før Jason Kidd måtte tye til en timeout. Suns kom nemlig bragende ud med et 12-4 run i tredje periodes første fire minutter.  

Det skulle dog blive endnu værre for gæsterne fra Dallas Mavericks. Med 5:25 tilbage af tredje periode var de lige pludselig bagud med hele 67-50. De scorede blandt andet ikke fra 10:27 til 5:02 i perioden.

Dallas med 12 turnovers i perioden og Suns foran med 82-60.

Den afgørende periode fik ikke den betydning som den normalt har. Phoenix Suns holdte udeholdet fra Dallas i kort snor på omkring 20 point gennem det meste af perioden, indtil at begge hold smed bænkspillerne på banen med 4:00 tilbage på klokken.

Slutresultat: Phoenix Suns 110 – 80 Dallas Mavericks

Kamp seks spilles i Dallas kl 3:30 natten til fredag.

Spillerpræstationer

Devin Booker: 28 point, syv rebounds og to assists
DeAndre Ayton: 20 point, ni rebounds og to assists
Chris Paul: Syv point, to rebounds og 10 assists

Luka Doncic: 28 point, 11 rebounds og to assists
Jalen Brunson: 21 point, syv rebounds og to assists

Største momenter i kampen

Luka Doncic blev angrebet af Chris Paul i kamp to især, men over de seneste par opgør, er det matchup blevet vendt om. Dallas jagter nu Chris Paul.

Det sidste sådan rigtigt positive for Dallas i nattens kamp var dette Davis Bertans and-one highlight.

Suns kom flyvende ud fra halvlegen og mærk lige energien hos publikum efter dette Devin Booker-skud!

Mavericks lavede hele 12 turnovers i tredje periode, og en af dem førte til dette flotte alley-oop dunk.

Devin Booker modtog en hård fejl i fjerde periode, men havde det alligevel godt nok til at lave en joke om Luka Doncic.

Der skulle også være lidt drama efter et intenst opgør, da bænkspillerne Bismack Biyombo og Marquesse Chriss røg i totterne på hinanden..

Jeg er en mangeårig NBA nørd, og har været tilknyttet NBA redaktionen siden november 2021. Ud over det så skriver jeg også på engelsk via min egen hjemmeside. Stor forkærlighed for gode forsvarsspillere som Bam Adebayo & Mikal Bridges!

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Natten til mandag skulle kamp syv i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks afgøres. Phoenix kom ind til kampen som relativt store favoritter,...

NBA

Der var lagt op til et intenst opgør i nattens vind eller forsvind-kamp, hvor Dallas Mavericks hjemme tog imod gæsterne fra Phoenix Suns.

NBA

Efter to kampe i Phoenix skifter serien nu sceneri. Kamp tre blev spillet i Dallas natten til lørdag, og inden opgøret førte Phoenix Suns...

NBA

Natten til torsdag skulle kamp to afgøres i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks.

NBA

Natten til tirsdag blev den sidste serie i anden runde skudt i gang, da Phoenix Suns hjemme tog imod Luka Doncic og resten af...

NBA

Vi fik slutspillets hidtil bedste kamp, da Suns og Pelicans bragede sammen i seriens sjette opgør natten til fredag.