fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Phoenix Suns er kongerne af fjerde periode

Natten til torsdag skulle kamp to afgøres i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Dallas Mavericks skulle forsøge at udligne serien på udebane mod Phoenix Suns i nattens sene kamp. Selvom Luka Doncic spillede en perfekt kamp et, så havde Dallas’ rollespillere en svær aften. Skulle det ændre sig til nattens opgør? Well, not so much.

Kampens forløb

Første periode startede præcis som i kamp et. Luka med turnover og Dallas med generelt dårligt spil. De kom dog hurtigere tilbage på sporet i nattens opgør.

Luka freaking Doncic, hvor er han bare latterlig god.. Doncic med 14 af Dallas’ 28 point i første periode. Se lige den her dans han tager med Cam Johnson:

Dallas kom bedre og bedre med i kampen, men Suns med en føring på 32-28 efter de første 12 minutter.

Dallas Mavericks kom fantastisk fra start i anden periode, hvor især Spencer Dinwiddie og Davis Bertans ramte nogle store trepointsscoringer, og det var ekstra imponerende, da Luka Doncic sad på bænken i hele den sekvens. Dallas med en føring på 43-38 med syv minutter tilbage af første halvlege. 

Luka, Luka, Luka.. Dallas’ tre sidste scoringer i første halvlege kom på tre trepointsscoringer af Doncic. Absurd. 24 points på 64,3% fra gulvet samt fire rebounds og seks assists til sloveneren i de første 24 minutter.

 

Stilling ved pausen: Phoenix Suns 58 – 60 Dallas Mavericks

 

Phoenix Suns kom bedst ud til anden halvlege, og tog hurtigt føringen igen. Dommerne kom dog igen i fokus, hvilket desværre har været meget normalt i dette slutspil. 54 personlige fejl og en teknisk fejl i løbet af kampen.

Reggie Bullock havde et svært første opgør, men viste endelig sit værd for Mavs i nat. Bullock scorede tre hurtige trepointsscoringer midtvejs inde i tredje periode, hvilket holdte Dallas inde i kampen.

89-83 i Suns favør ved indgangen til den afgørende periode.

Hvis man siger fjerde periode, så siger man også Chris Paul og Phoenix Suns. De har været dominerende hele sæsonen i netop denne periode, og i aften var ikke anderledes. Dette spil var starten på et dominerende Suns run:

Dallas Mavericks startede perioden med disse spillere på banen: Doncic, Bullock, Dinwiddie, Brunson og Finney-Smith.

Med 4:41 tilbage på uret var disse spillere på banen: Brown, Burke, Green, Ntilikina, Chriss.. Så hurtigt gik det. På dette tidspunkt havde Dallas tabt fjerde periode med hele 18 point, 30-12. Den samlede score hed nu 119-95 i Suns favør. AV!

Chris Paul med 14 hurtige point i perioden, og Devin Booker med tre store søm i kisten til sidst (tre trepointsscoringer i træk).

Slutresultat: Phoenix Suns 129 – 109 Dallas Mavericks

 

Chris Paul: 28 point, seks rebounds og otte assists
Devin Booker: 30 point, fire rebounds og fire assists

Luka Doncic: 35 point, fem rebounds og 7 assists
Reggie Bullock: 16 point og 4/8 fra trepointslinjen

Lidt ekstra ting fra kampen

Point God!

Phoenix Suns er ret gode i fjerde periode..

Suns jagtede Luka i det meste af fjerde periode, og havde stor succes med det:

CJ McCollum og Pelicans tabte til Suns i første runde. Han havde dette at sige om Chris Paul’s fjerde periode:

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Dallas Mavericks Luka Doncic har igen overgået sig selv, da han i nat leverede en historisk præstation med 73 point mod Atlanta Hawks.

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Golden State Warriors

Golden State Warriors må undvære Chris Paul i minimum en måned, efter han i lørdags pådrog sig en håndskade.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

NBA

Victor Wembanyama imponerede i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvor franskmandens scorede på dominerende vis og sikrede sit hold sejren.