fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Joe Harris sænkede Curry, Hield i finalen

Brooklyn Nets’ Joe Harris løb i år med trofæet for den årlige trepointskonkurrence, ved All Star-weekenden i Charlotte. Det gjorde han efter nogle fremragende runder, hvor han slog spillets bedste skytte.

Den årlige trepointskonkurrence skulle traditionen tro løbe af stablen efter Skills Challengen til nattens festligheder i Charlotte, og her endte det overraskende med, at Joe Harris blev aftenens helt store helt. 

Før konkurrencen var den notoriske skytte Stephen Curry favorit blandt bookmakerne, men feltet var som altid utroligt konkurrencedygtigt.

De ti deltagere var som følgende: Devin Booker, Seth Curry, Stephen Curry, Danny Green, Joe Harris, Buddy Hield, Damian Lillard, Khris Middleton, Dirk Nowitzki og Kemba Walker.

Før festlighederne skulle startes samledes de to Curry-brødre med deres far, Dell Curry, som spillede i Charlotte i mange år og fører klubben i point og spillede kampe. Det var derfor ikke den store overraskelse, at netop Dell Curry skulle lave noget ved All Star-weekenden, i Charlotte. Derfor holdte han, Ray Allen, Mark Price og Glenn Rice en lille trepointskonkurrence selv, hvor hvert skud gav $1000 til velgørenhed. Et rigtig sjovt gensyn med nogle legendariske skytter, der oven i købet gik til velgørenhed i området nær Charlotte.

Trepointskongen, Joe Harris

Men nu skulle den længe ventede konkurrence afholdes, hvor den første runde allerede bød på nogle flotte forsøg. Brooklyn Nets’ Joe Harris var måske rundens største overraskelse, der tog en hurtig føring med 25 point. Der gik dog ikke længe før at Sacramento Kings’ Buddy Hield tog føringen med sine 26 point.

Det viste sig ikke at være den sidste ændring i toppen, da Stephen Curry stadigvæk manglede hans tur, hvilket han udnyttede til fulde med hele 27 point. De tre finalister var dermed klar til at skyde deres 25 afgørende bolde.

Harris lagde ud i finalen og ramte hele 12 skud i træk, efter han brændte de første to. En enormt imponerende række skud, der gav ham imponerende 26 point i finalen.

Buddy Hield skulle forsøge at gøre kunsten efter, men med en meget skidt start stod han med blot fire point efter de første tre positioner. Han sluttede derfor med blot 19 point i finalen.

Det var altså helt op til Curry selv, om han ville være årets vinder. Og han startede som kun Stephen Curry kan, og ramte de første ni skud med lethed. Han gik lidt ned i kadence i de efterfølgende positioner, men genfandt lidt rytme, og sluttede med 24 point.

Derfor vandt Joe Harris 2018-19-sæsonens trepointskonkurrence.

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...