fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA – Ugen der gik

Så er ventetiden ovre, og verdens bedste basketball liga er tilbage i fuld fart. Sæsonens første uge er ovre, og vi har samlet op på det vigtigste lige her.

Så er ventetiden ovre, og verdens bedste basketball liga er tilbage i fuld fart. Sæsonens første uge er ovre, og vi har samlet op på det vigtigste lige her.

Åbningsnatten

To kampe startede sæsonen ud tirsdag nat, da Warriors mødte Nets og de to Los Angeles-hold mødtes. Kevin Durant og Kyrie Irving dominerede i deres første kamp sammen, hvilket var for meget for Steph Curry og co. Nets vandt komfortabelt over et Warriors-hold, som så meget uinspirerede ud, når Curry ikke var på banen. Den første Battle of LA blev til en sejr for Clippers, da Paul George dominerede med 33 point og kunne starte sæsonen godt ud efter sidste sæsons skuffelse. Du kan læse hele historien om de to kampe lige her: 

NBA er tilbage

Christmas Day

Miami Heat 111 – 98 New Orleans Pelicans 

Milwaukee Bucks 138 – 99 Golden State Warriors

Boston Celtics 123 – 95 Brooklyn Nets

Los Angeles Lakers 138 – 115 Dallas Mavericks

Denver Nuggets 108 – 121 Los Angeles Clippers

Trods corona, så holdt traditionen d. 25 december, da hele fem kampe løb over skærmen i løbet af aftenen og natten. De to første kampe var to til tider kedelige kampe, hvor Miami Heat og Milwaukee Bucks nemt vandt over henholdsvis New Orleans Pelicans og Golden State Warriors.

Butler måtte udgå tidligt pga. ømhed i foden, men Heat viste klasse og kunne uden problemer lukke kampen mod de mere urutinerede Pelicans, der dog viste lyspunkter. Bucks ødelagde Warriors, der så rigtigt skidt ud igen i deres anden kamp i sæsonen. Deres angreb flyder dårligt, især når Curry er på bænken, og deres forsvar er intet match for et hold som Bucks, der dominerede kampen i begge ender. 

Durant og Irving var for meget for Boston, da de kombinerede for 66 point. Durant havde 29 point, fire rebounds og tre assists og Irving 37 point, seks rebounds og syv assists. De skød tilsammen 60% fra gulvet, 71% fra 3’eren og 92% fra straffelinjen i deres anden kamp sammen. En utrolig skræmmende duo, som Nets har fået. 

Senere tog Lakers en sejr over Dallas Mavericks i en kamp, hvor Dallas ikke kunne være med. LeBron scorede 22 point, i mens Anthony Davis scorede 28 point. De nyerhvervede Montrezl Harrel og Dennis Schröder havde begge flotte kampe igen, da de var med til at sende Dallas fra Los Angeles med et nederlag. 

Clippers fik en lille hævn fra sidste sæsons slutspil, da de i nattens sidste kamp tog en sejr over Denver Nuggets. Kawhi Leonard måtte udgå, efter han fik en albue i hovedet, hvilket overlod holdet til Paul George, som igen tog teten og gav Clippers en sejr. De har nu vundet sæsonens to første kampe. 

Ugens vigtiste

Houston Rockets mod Oklahoma City Thunder udskudt

Kampen mellem Rockets og Thunder blev udskudt, da Houton ikke kunne stille med mindst otte spillere, der er testet definitivt negativ for corona. Det kunne de ikke, da der var et udbrud af corona mellem spillerne efter et besøg hos en frisør. Samtidigt skulle James Harden i karantæne efter et besøg på en klub, hvor han festede med mange mennesker og ikke bar maske. Begge imod ligaens regler for corona.

Tatum sikrer sejren i de døende sekunder med skud over Giannis 

 

Ja Morrant med nye career high

Den forsvarende Rookie of the Year forsætter de gode takter fra sidste år, da han scorede 44 point mod San Antonio Spurs. Her er et lille highlight fra Morrants præstation.

 

Buddy Hield sikrer sejren

Hield sikrede sejren for Kings efter en meget rodet slutning.

 

Ugens kiks – Knicks er også tilbage i topform, da Reggie Bullock og Michtell Robinson begge spillede med nummer 23.

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...

LA Lakers

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBAs historie. Se scoringen, hvor King James passerede Kareem Abdul-Jabbar, lige her.