NBA-boblens nye superstjerne

Indiana Pacers forward TJ Warren har været brandvarm siden genstarten af NBA. Han har et af de højeste scoringsgennemsnit i ligaen, og han har forsøgt at holde liv i en skadesramt Pacers trup.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

NBA er for alvor kommet i gang. NBA fans verden over har glædet sig til at se de store stjerner gå op mod hinanden igen. Spillere som Giannis Antetokounmpo, LeBron James og James Harden. Den helt store stjerne, siden genstarten, har dog ikke været nogle af de velkendte stjerner. Det har været Indiana Pacers forward TJ Warren. Warren har været brandvarm for Pacers, og han har overrasket hele NBA efter genstarten. Flere kalder den 26-årige Pacers spiller for NBA-boblens mest værdigfulde spiller allerede efter de få spillede kampe.

 

I Pacers første seks kampe har han scoret over 30 points i fire af dem. Han har et scoringsgennemsnit på 31 points per kamp. Warren overraskede alle i Pacers første kamp efter coronanedlukningen. Her scorede han 53 points mod Philadelphia 76’ers, det højeste i sin karriere. Warrens trepointsskud har været en stor hjælp for Pacers i de seks kampe. Han har skudt over 50 % siden genstarten, og i kampen mod 76’ers scorede han på 9 ud af 12 forsøg bag trepointslinjen. I nattens kamp mod Miami Heat kunne Warren dog ikke leve op til, det han har præsteret de sidste kampe. Han præsterede 12 points på 28 minutter. Warren og Jimmy Butler har haft en rivalisering kørende siden januar, hvor de to begyndte at skændes efter en fejl. Fans har ventet på de to skulle op mod hinanden igen. Mange fans håber også på Pacers og Heat mødes i en playoff serie, så rivaliseringen kan fortsætte.

 

TJ Warrens præstationer inden ligaen lukkede ned var også fornuftige. Han har været et pålideligt offensivt våben og en solid defensiv spiller for Pacers hele sæsonen. Han har spillet for et hold, der har været plaget af skader i lang tid. Victor Oladipo er stadig ved at finde sig selv efter sin store knæskade. Andre spillere som Jeremy Lamb og Pacers All Star Domantas Sabonis er lige nu skadesplaget i NBA-boblen. Warren har derfor fået bolden mere, og han har i den grad udnyttet chancen.

 

Et lille trade med stor betydning

Warren har været i NBA siden 2014. Her blev han draftet af Phoenix Suns, hvor han tilbragte de første år af sin karriere. Warren gjorde det fornuftigt i Phoenix. Her var han også en pålidelig offensiv spiller. I 2017-18 sæsonen, hvilket var hans mest scorende sæson i Phoenix, scorede han 19,6 points i gennemsnit per kamp, og året efter scorede han 18 points i gennemsnit. Dog har han været ramt af nogle skader i løbet af årerne. Phoenix var dog færdige med Warren efter sidste sæson, hvor de sendte ham til Indiana for nærmest ingenting. Indiana manglede en solid offensivspiller efter Bojan Bogdanovic tog til Utah i sommers. Suns sendte derfor Warren til Pacers og de fik penge tilbage for ham. Det var dog et beskedent beløb, som de tog for ham. Phoenix er blevet kritiseret for byttehandlen efter Warrens gennembrud de seneste kampe. Suns har også præsteret godt siden genstarten, hvor de stadig ikke har tabt en kamp. Derfor tager de nok ikke Warrens gennembrud så tungt. Specielt efter de slog Pacers 114-99 den 6. august.

 

Indiana i Playoffs

TJ Warren og Indiana Pacers ser dog ud til at stå foran vanskelige modstandere når slutspillet starter senere i August. En skadesramt trup får svært ved at spille en serie mod hold som Boston Celtics og Miami Heat. Warren skal i hvert fald levere flere magiske præstationer, når playoffs går i gang, hvis Pacers skal have en chance for at komme videre fra første runde. Warren har dog stadig nogle kampe tilbage i NBA-boblen, hvor han fortsat kan imponere NBA fans verden over.

 

Herunder kan du se TJ Warrens Highligts fra kampen mod 76’ers.

Husk at tilmeld dig Fullcourts Fantasy spil: https://digura.typeform.com/to/TIB2BB1M

 

 

Se andre spændende artikler