fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

NBA All Star – Hamidou Diallo vinder dunkekonkurrencen

En af All Star weekendens helt store højdepunkter, Dunkekonkurrencen, er noget ganske særligt. Der er altid underholdning i topklasse. Selvom konkurrencen ikke rev tæppet væk under seeren i år, var der stadig dunks at komme efter, da Diallo vandt årets Slam Dunk Contest.

En af weekendens mest eftertragtede begivenheder stod for døren. Hvem kan lave de vildeste dunk?

Der er altid spænding og underholdning i denne begivenhed. Det er skabt et utal af legendariske scener fra netop denne konkurrence.

Dette års deltagere var følgende:

Miles Bridges (Charlotte Hornets)
John Collins (Atlanta Hawks)
Hamidou Diallo (Oklahoma City Thunder)
Dennis Smith Jr. (New York Knicks)

Stille start

Første runde havde en sløv start. Dennis Smith Jr. skulle bruge flere forsøg på at lave sit dunk. Miles Bridges nåede slet ikke at færdiggøre sit første dunk. Tingene tog så for alvor fart ved andet dunk i første runde. John Collins skuffede lidt ved, at støde ind den rekvisit han havde med.

Dennis Smith Jr. og Hamidou Diallo fik sat gang i festen, med deres andet dunk. Smith valgte at bringe rapperen J. Cole ind. Det blev til et alley-oop, hen over J. Cole og Smith i øjenhøjde med ringen.

Diallo fik en af spillets legender på banen, nemlig Shaquille O’Neal. Her blev det helt sat et ekstra gear op. Diallo hoppede henover Shaq og formåede at få sin arm helt ned i ringen. Han genskabte nærmest Vince Carters honey dip dunk. Bare med den lille detalje, at han hoppede henover Shaq først. Det var et af de mest sindsoprivende dunks i hele konkurrencen i år.

Middelmådig afgørelse

Finalerunden blev aldrig spændende. Smith skulle igen på begge dunk bruge alt for mange forsøg. Diallo startede med et middelmådigt dunk. Diallo bragte rapperen Quavo til dunk nummer to. Han hoppede hen over ham og tog bolden fra ham.

Årets dunkekonkurrence var mildest talt en skuffelse. Det blev til et mindeværdigt dunk, hvor Diallo hoppede over Shaq.

Man sad tilbage med en følelse af at alle deltagerne underpræsterede.

Du kan se højdepunkter fra konkurrencen herunder:

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.