Månedens spillere offentliggjort

Dalls Mavericks Luka Doncic og Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo er blevet udnævnt til henholdsvis Western Conference og Eastern Conference Player Of The Month. Det meddelte NBA sent dansk tid igår aftes.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Luka Magic

Luka Doncic 30,8 point, 9,9 rebounds 9,6 assists og 1,4 steals per kamp – Dallas 12-6*

Luka Doncic er på alles læber denne sæson, og det er ikke ufortjent. Den 20. årige Slovener har taget ligaen med storm, siden han blev valgt med tredjevalget ved sidste års draft. Han er måske den bedste 20. årige spiller nogensinde og har skrevet sig ind i MVP-snakken i sin blot anden sæson i ligaen. Doncic stats taler for sig selv og han har ledt Mavericks til en fremragende start, hvor de nu ligger på en fjerdeplads i den tætte Western Conference.

Greek Freak-things

Giannis Antetokounmpo 30,9 point, 13,4 rebounds 5,9 assists og 1,5 steals per kamp – Milwaukee Bucks 17-3*

Sidste års MVP har ikke sat tempoet ned. Bucks fører Eastern Conference suverænt og The Greek Freaks stats er også en MVP værdig. Han fylder ud i alle statistikker og fører Bucks’ hold i point, assists, rebounds, steals og skudprocent fra gulvet. Han gør det hele for dem og har ført dem til en 17-3, nu 18-3, start, der står lige med Los Angeles Lakers for ligaens bedste record. Giannis har sat både ham selv og Bucks i snakken om MVP og ligaens bedste hold i den regulære sæson, fuldstændigt ligesom sidste år.

*Alle statistikker og resultater er før udnævnelserne.

Se andre spændende artikler