fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Luka Doncic og Dallas Mavericks fremtvinger kamp syv

Der var lagt op til et intenst opgør i nattens vind eller forsvind-kamp, hvor Dallas Mavericks hjemme tog imod gæsterne fra Phoenix Suns.

Foto: Flickr - Erik Drost

Kampens forløb

Begge hold kom godt fra start, og de første 12 minutter var tætte hele vejen igennem. Dallas har været meget bedre hjemme end ude, og det var det samme i nat. 29-26 i Dallas’ favør efter første periode.

Trepointskudet har været et af de varmeste samtalepunkter omkring denne serie, og igen i aften var det Dallas Mavericks, som skød klart flest. I deres første to hjemmebanekampe skød de flotte procenter på høj volume, og til sidst i anden periode begyndte de også at ramme dem i nattens kamp.

Efter første halvlege så statistikkerne på trepointforsøg således ud:
Dallas Mavericks 10/24 (41,7%) og Phoenix Suns 3/7 (42,9%).

De flotte procenter samt godt forsvar betød en føring på 60-45 til Dallas ved pausen.

Efter pausen fik Luka Doncic og co. hurtigt kørt føringen op til 20 point. Udeholdet fra Phoenix havde generelt en meget svær kamp i American Airlines Airlines Center, og det var kun deres store center, DeAndre Ayton, som leverede en tilfredsstillende præstation i nattens opgør. 94-72 til hjemmeholdet før den afgørende periode.

Dallas formåede at holde snoren på cirka 20 point resten af vejen, og endnu engang var det superstjernen Luka Doncic, som trak det tunge læs. Deres mange skytter holdte også deres flotte procenter på trepointskud fra første halvlege, og endte samlet med at skyde 16 for 39 (41%).

Devin Booker og Chris Paul havde en yderst skuffende kamp, og lavede sammenlagt 13 turnovers. I det hele taget var Suns’ angrebsspil meget rodet. Det skal Dallas have stor kudos for, da Suns ellers ikke har været et hold, der laver mange turnovers i denne sæson.

Dallas Mavericks vinder 113-86 og holdene skal nu mødes i en kamp syv.
Kamp syv spilles i Phoenix natten til mandag (tidspunkt er ikke fastsat endnu).

Spillerpræstationer

Luka Doncic: 33 point, 11 rebounds, otte assists og fire steals
Jalen Brunson: 18 point og tre steals
Reggie Bullock: 19 point, syv rebounds og fem for 11 på trepointskud
Spencer Dinwiddie: 15 point og fem for syv på trepointskud

DeAndre Ayton: 21 point og 11 rebounds
Devin Booker: 19 point, otte rebounds og tre assists samt otte turnovers
Chris Paul: 13 point og fire rebounds samt fem turnovers

Højdepunkter

Luka Doncic med lækkert move på Chris Paul.

Jalen Brunson bliver free agent til sommer, men en ting er helt sikkert, han skal nok få en stor pose penge et eller andet sted.

Mere Luka Magic mod Chris Paul.

Der skal ryddes op hos Phoenix Suns før kamp syv..

Jeg er en mangeårig NBA nørd, og har været tilknyttet NBA redaktionen siden november 2021. Ud over det så skriver jeg også på engelsk via min egen hjemmeside. Stor forkærlighed for gode forsvarsspillere som Bam Adebayo & Mikal Bridges!

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Natten til mandag skulle kamp syv i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks afgøres. Phoenix kom ind til kampen som relativt store favoritter,...

NBA

Nattens sidste opgør bød på kamp fem i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks. Inden aftenens kamp var stillingen 2-2.

NBA

Efter to kampe i Phoenix skifter serien nu sceneri. Kamp tre blev spillet i Dallas natten til lørdag, og inden opgøret førte Phoenix Suns...

NBA

Natten til torsdag skulle kamp to afgøres i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks.

NBA

Natten til tirsdag blev den sidste serie i anden runde skudt i gang, da Phoenix Suns hjemme tog imod Luka Doncic og resten af...