fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

Lebron James er igen den mest populære

Anden optælling af stemmerne til NBAs All-Star kamp i Chicago er netop tikket ind. Den ligner til forveksling første optælling, dog med Lebron James tilbage som den mest populære spiller i NBA.

Anden optælling af stemmerne til årets All-Star kamp i Chicago er netop frigivet, og overraskelserne fra første optælling fortsætter. Verdens NBA-fans udvælger tre front court spillere og to guards i hver Conference.

Lebron James “The King” er tilbage hvor han plejer – i toppen af Western Conference-stemmerne og som den mest populære spiller i hele ligaen med 3.359.871 stemmer. Luka Doncic, som havde flest stemmer ved sidste optælling, ligger lige i hælene på ham med sine 3.277.870 stemmer.

Doncic og James har byttet plads, men ellers er alt andet i toppen status quo. De er stadigt efterfulgt af Anthony Davis, Kawhi Leonard og James Harden på henholdsvis tredje-, fjerde- og femtepladsen.

I Eastern Conference har intet ændret sig betydeligt. Giannis har tredjeflest stemmer af alle spillere og flest i øst med 3.259.383 stemmer, efterfulgt af Joel Embiid og Pascal Siakam blandt front court-spillerne. Hos Easterern Conference Guards ligger Trae Young stadig nummer ét og som ved sidste optælling – tæt efterfulgt af både Kyrie Irving og Kemba Walker, som kæmper om den adgangsgivende andenplads.

Igen har vi Tacko Fall og Alex Caruso som de to såkaldte “fan favorites”. Tacko Fall er stadigt den sjette mest populære front court-spiller, mens Alex Caruso er rykket endnu to pladser op fra ottende til sjettepladsen. For at de skal blive valgt til årets All-Star kamp, som det ser ud nu, kræver det, at Fall får flere stemmer end Siakam, og Caruso får flere stemmer end Harden.

Begge scenarier virker mere eller mindre utænkelige, men det er altid sjovt at følge med i, hvem der får flere stemmer end forventet, fordi de har en speciel plads i hjertet på NBA fansene.

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Med 46 points i nattens kamp mod rivalerne fra Los Angeles Clippers er LeBron James nu den første spiller i NBA til at score...

NBA

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

EuroLeague

Kemba Walker har haft en succesfuld karriere i NBA, nu skal han prøve kræfter med den italienske liga.

Brooklyn Nets

Klumme: Brooklyn Nets er bag deres to superstjerner Kevin Durant og Kyrie Irving blevet et af ligaens bedste kandidater til at gå hele vejen....

Cleveland Cavaliers

Donovan Mitchell var alle vegne i kampen mod Chicago Bulls, hvor den unge guard satte flere rekorder.

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

Dallas Mavericks

Luka Doncic leverede en kamp, som sent vil blive glemt.