fbpx
Connect with us

NBA

Lakers sender Marc Gasol til Grizzlies – igen

Los Angeles Lakers og Memphis Grizzlies er blevet enige om et trade, der vil sende Marc Gasol til Memphis, hvor han regnes med at blive fristillet fra sin kontrakt.

Foto: Fiba.com

Marc Gasols NBA-karriere startede med et trade fra Los Angeles Lakers til Memphis Grizzlies, og nu kunne det godt ligne, at det er sådan NBA-karrieren også slutter for den fremtidige Hall of Fame-center. Derfor kan Gasol afslutte sin karriere for holdet, hvor han spillede flest sæsoner.

Lakers og Grizzlies blev fredag enige om en aftale, der ville sende Gasol, et anderundevalg i 2024 og 250.000 dollars til Grizzlies for rettighederne til Wang Zhelin, der blev draftet som nummer 57 i 2016. Lakers sparer omkring 10 millioner dollars på aftalen, og de kan dermed gå ud og hente endnu en spiller.

ESPNs Adrian Wojnarowski fortæller, at Grizzlies arbejder på at få fristillet Gasol, så spanieren kan blive i Spanien med sin familie.

Handlen kommer kun få dage efter Lakers hentede DeAndre Jordan, og Lakers har også hentet Dwight Howard tilbage til den kommende sæson. Du kan læse om DeAndre Jordan handlen her.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA