fbpx
Connect with us

NBA

Lakers henter endnu en veteran

DeAndre Jordan har torsdag aften dansk tid skrevet under på en aftale med Los Angeles Lakers, og han udfylder dermed holdets sidste roster-plads.

Foto: Fiba.com

DeAndre Jordan har skrevet under med Los Angeles Lakers, og han vender derfor tilbage til Staples Center, hvor han spillede 10 år for Los Angeles Clippers. Jordan var en del af et trade mellem Brooklyn Nets og Detroit Pistons tidligere på måneden, men han er blevet købt ud af sin kontrakt i Detroit.

Jordan har spillet for Brooklyn Nets de sidste to sæsoner, hvor han leverede 7,5 points og 7,5 rebounds per kamp – i løbet af 57 kampe. Før han skrev under med Nets, var han i New York Knicks og Dallas Mavericks.

Jordan tilslutter sig et hold fyldt med veteraner, hvor han blandt andet skal dele minutter med Marc Gasol og Dwight Howard. De tre centere har mellem sig tolv All-star kampe og fire titler som årets forsvarspiller.

Du kan læse mere om Lakers roster i denne artikel.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA