fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ja Morant og Grizzlies brøler Timberwolves tilbage til Minnesota med et stort nederlag

Ja Morant og hans mandskab fra Memphis Grizzlies udlignede serien med en overbevisende sejr på hjemmebane, og ser stærke ud frem mod udebaneturen til Minnesota.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Man plejer at sige, at hjemmebanefordelen i slutspillet er altafgørende og efter nederlaget i den første kamp var Memphis Grizzlies presset forud for seriens andet opgør mod gæsterne fra Minnesota Timberwolves.

Det lykkedes Ja Morant og det unge Grizzlies mandskab at hive en sejr på 124-96 hjem, og det var faktisk den største sejr et Grizzlies hold har haft i playoff-regi. Serien står derfor 1-1, inden turen går til Minneapolis, hvor de næste to kampe i serien spilles.

Som så mange gange før i denne sæson, var Ja Morant den store oplevelse for det unge hårdarbejdende Memphis hold. Den unge guard – der i år blev udpeget som All-Star – var tæt på en Triple-Double, da han sluttede kampen af med et statline der lyder på 23 point, 10 assists og ni rebounds. Jaren Jackson Jr, der førte ligaen i blocks i år, scorede 16 point, og det samme gjorde Desmond Bane.

Den helt store historie fra seriens første kamp var Antony Edwards fra Minnisota Timberwolves. Han spillede sin første playoff kamp og scorede 36 point, så det har uden tvivl været tegnebrættet hos Grizzlies at stoppe ham. At stoppe ham er måske en noget nær umulig opgave, men det lykkedes at holde ham på 20 point, hvilket gjorde, at han blev gæsternes topscorer.

De 20 point er dog nok til, at Edwards bliver den kun anden spiller i klubbens historie til at score mindst 20 point i sine to første playoff-kampe.

De næste to kampe i serien skal spilles på Timberwolves hjemmebane, hvor Grizzlies skal forsøge at vinde hjemmebanefordelen tilbage. De to kampe spilles henholdsvis natten til fredag d. 22/4 og natten til d. 24/4 dansk tid.

 

 

 

 

 

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA har i den sidste halvanden uge efterforsket sagen om Ja Morant, der fremviste en pistol på Instagram Live. Nu er de nået frem...

NBA

Politiet i Colorado lukker efterforskning af Ja Morant-sagen, men Grizzlies holder ham ude i yderligere fire kampe.

NBA

En videre efterforskning af sagen, hvor Ja Morant fremviste en piston på Instagram, kan suspendere den unge superstjerne i 50 kampe.

NBA

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant er blevet suspenderet efter, at han angiveligt fremviste et våben på Instagram Live.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

NBA

John Wall, Eric Gordon, Danny Green, og Luke Kennard involveret i tre-holds-trade.

NBA

Lakers, Jazz og Timberwolves er involveret i et trade, der roterer flere af holdenes store navne, ifølge Adrian Wojnarowski.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.