fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Curry og GSW går efter 33 i streg

For nylig lykkedes det Golden State Warriors først at tangere og sidenhen slå Washington Capitols og Houston Rockets rekord, der i henholdsvis 48/49 og 93/94 startede sæsonen ud med at vinde 15 kampe i træk.

GSW er nu nået op på 18 sejre i træk i denne sæson, og hvis man tæller sidste sæson med, så er holdet oppe på 21 sejre i træk. Nu har man så udset sig et nyt mål.

I sæsonen 71/72 lykkedes det Los Angeles Lakers at vinde 33 kampe i træk. Den rekord har de nu sat næsen op efter hos Golden State Warriors.

Stephen Curry udtalte for nylig til en pressekonference, at holdet har snakket om at nå de famøse 33 sejre i træk.

“Vi har de sidste to år prøvet to gange at gå 16-0. Nu skal vi fordoble de tal. Det bliver svært. Det kan lade sig gøre, men der er så mange talentfulde hold, og bare det at være tæt på er flot. Vi vil ikke være skuffede, hvis ikke vi når det, men hvis vi nærmer os 29 eller 30 sejre i træk, så vil vi nok snakke lidt mere om det.”

Allerede i nat kan GSW nærme sig målet, når man tager imod Utah Jazz.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.

NBA

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

NBA

Christmas Day havde fem underholdende kampe, og det afspejler sig i den grad også i aftenens top 10, hvor man blandt andet kan se...

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...

NBA

Vanvittig triple-double fra Denver Nuggets stjernen Nikola Jokic.

Golden State Warriors

Stephen Curry må se til fra sidelinjen de kommende uger med en skulderskade