fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Golden State sender Thompson til G-League

Et af de mest ventede comebacks i mange år nærmer sig, og nu er der nyt i sagen omkring Klay Thompson

Foto: FIBA.com

Golden State Warriors annoncerede søndag, at de sender Klay Thompson og andetårs-spiller James Wiseman til genoptræning ved deres G-League hold Santa Cruz Warriors.

Thompson og Wiseman er ifølge The Athletic sendt til Santa Cruz for at genoptræne, og her kan de få mere tid til at finde deres spil igen. Klay Thompson skulle allerede træne med sit “nye” hold søndag, mens James Wiseman ikke er helt klar til at træne med endnu.

Thompson er på vej tilbage fra to store skader, og han har ikke spillet siden sommeren 2019. Wiseman er på vej tilbage fra en operation i menisken.

Klay Thompson nærmer sig endelig det comeback, som vi alle hungrer efter at se. Du kan læse om Thompsons comeback i disse to artikler:

Snart to år siden: Klay Thompson nærmer sig comeback

Klay Thompsons comeback nærmer sig

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.