fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Golden State sender Thompson til G-League

Et af de mest ventede comebacks i mange år nærmer sig, og nu er der nyt i sagen omkring Klay Thompson

Foto: FIBA.com

Golden State Warriors annoncerede søndag, at de sender Klay Thompson og andetårs-spiller James Wiseman til genoptræning ved deres G-League hold Santa Cruz Warriors.

Thompson og Wiseman er ifølge The Athletic sendt til Santa Cruz for at genoptræne, og her kan de få mere tid til at finde deres spil igen. Klay Thompson skulle allerede træne med sit “nye” hold søndag, mens James Wiseman ikke er helt klar til at træne med endnu.

Thompson er på vej tilbage fra to store skader, og han har ikke spillet siden sommeren 2019. Wiseman er på vej tilbage fra en operation i menisken.

Klay Thompson nærmer sig endelig det comeback, som vi alle hungrer efter at se. Du kan læse om Thompsons comeback i disse to artikler:

Snart to år siden: Klay Thompson nærmer sig comeback

Klay Thompsons comeback nærmer sig

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.