fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Golden State sender Thompson til G-League

Et af de mest ventede comebacks i mange år nærmer sig, og nu er der nyt i sagen omkring Klay Thompson

Foto: FIBA.com

Golden State Warriors annoncerede søndag, at de sender Klay Thompson og andetårs-spiller James Wiseman til genoptræning ved deres G-League hold Santa Cruz Warriors.

Thompson og Wiseman er ifølge The Athletic sendt til Santa Cruz for at genoptræne, og her kan de få mere tid til at finde deres spil igen. Klay Thompson skulle allerede træne med sit “nye” hold søndag, mens James Wiseman ikke er helt klar til at træne med endnu.

Thompson er på vej tilbage fra to store skader, og han har ikke spillet siden sommeren 2019. Wiseman er på vej tilbage fra en operation i menisken.

Klay Thompson nærmer sig endelig det comeback, som vi alle hungrer efter at se. Du kan læse om Thompsons comeback i disse to artikler:

Snart to år siden: Klay Thompson nærmer sig comeback

Klay Thompsons comeback nærmer sig

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Søndag tradede Brooklyn Nets Kyrie Irving til Dallas Mavericks, og det betød enden på en mærkelig æra i Brooklyn med Kevin Durant og Kyrie...

Golden State Warriors

Efter Curry pådrag sig en skade i kampen mod Dallas, må han nu se til på bænken de næste par uger.

LA Lakers

Med 36 point mod Oklahoma City Thunder onsdag nat dansk tid skriver LeBron James sig ind i historiebøgerne som historiens mest scorende spiller i...

LA Lakers

Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James er blot få kampe fra at slå en ikonisk NBA-rekord, men hvor tæt er vi på rekordaftenen? Find ud...

NBA

Lillards vilde kamp i nat har bragt ham i fornemt selskab.

NBA

Magic's forward Jonahan Isaac ser ud til at vende tilbage til trægulvet i NBA for første gang siden en alvorlig skade, der har holdt...

NBA

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.