fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Klay Thompsons comeback nærmer sig

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.

Klay Thompson - Golden State Warriors - Keith Allison - Flickr
Klay Thompson - Golden State Warriors - Keith Allison - Flickr

Klay Thompson er en af de bedste skytter NBA nogensinde har set, men hvornår har vi sidst set ham? Vi skal tilbage til en tid før Covid-19 ramte verden. Thompson spillede sin sidste kamp i NBA under finalerne i 2019. Her rev han sit korsbånd over, hvilket holdte ham ude hele 2019-20 sæsonen. Før sidste sæson sprang han så sin akilleshæl, hvilket gør, at vi først får ham at se i denne sæson. Dog er han ikke med fra starten af sæsonen, men The Athletics Shams Charania fortalte, at Thompson forventes tilbage til fuld træning inden for en måned.

Hvilken Klay Thompson vender tilbage?

Golden State Warriors var det mest dominerende hold i NBA, da Steph Curry og Klay Thompson brændte ligaen af fra 2014 og frem til 2019. Det store ønske for Warriors fans er, at de to guards kan finde samme succes, når Thompson vender tilbage.

Dog er en sprunget akilleshæl en meget svær skade at vende tilbage fra for en NBA-spiller. Kun meget få spillere er vendt tilbage til deres niveau før skaden. Her kan blandt andet nævnes Hakeem Olajuwon og Kevin Durant. Listen over folk, der har fået deres karriere ødelagt af skaden er dog længere, og ingen af dem har oveni kæmpet for at komme tilbage fra en korsbåndskade.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Klay Thompson kommer med sikkerhed ikke ind og fortsætter, hvor han slap i 2019, hvor man kan argumentere for han var bedre end nogensinde før. Det fortalte Thompson i hvert fald selv til Sirius XM radio.

Det positive er, at skaderne ikke burde have påvirket Thompsons skud, hvilket er den helt store styrke ved Thompsons spil. Dog kan der være spørgsmålstegn omkring forsvaret, hvilket også var en styrke for Thompson. Der er mange spørgsmålstegn og meget få svar. Vi ved, at han vender tilbage og hele NBA må vente spændte på, hvordan det kommer til at gå.

Vil Golden State være ’contenders’ med Thompson tilbage i truppen?

Det korte svar på underrubrikkens interessante spørgsmål må være: ja. Hvis Klay Thompson vender tilbage, og spiller som han gjorde før skaderne, så skal man tage Golden State seriøst. De kan dog ikke regne med, at Curry og Thompson kan føre holdet til samme dominans som tidligere. De mangler Kevin Durant til at fuldføre dominansen, og de skal have deres forsvar tilbage i toppen af NBA, hvis de vil have en chance.

Spillere som Draymond Green, Otto Porter Jr. og den nye ”superstjerne” Jordan Poole skal vise sig frem fra deres bedste side. Det skal de specielt i de første måneder, så Warriors ikke behøver at have travlt med at få Thompson tilbage.

Warriors har også hentet tre lottery-picks i de sidste to drafts i James Wiseman, Moses Moody og Jonathan Kuminga. Derfor skal man ikke regne med, at Warriors igen i år vil være at finde udenfor slutspillet.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Her er en liste over ting, der er sket siden Klay Thompson spillede sin sidste kamp:

  • Der er blevet kåret to mestre (Lakers & Bucks)
  • Der er afholdt tre NBA Drafts, hvilket betyder Zion Williamson og Klay Thompson aldrig har spillet i ligaen samtidig
  • NBA lukkede ned og spillede i en boble i Disney World i 2020
  • Vince Carter gik på pension
  • Warriors har vundet 54 kampe ud af 137 kampe (med Thompson er de siden 2014 322-88 i regulære sæson kampe)
  • Vi mistede Kobe Bryant og David Stern i 2020
  • Luka Doncic og Trae Young var rookies, da Klay Thompson sidst spillede (Doncic har over 5000 points på dette tidspunkt)
  • Der er sket utallige klub-skifte af superstjerner (Kawhi til Clippers, Durant til Nets, Paul til OKC & Suns og mange flere)

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....