fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Fullcourts forudsigelser: Hvem bliver Rookie of The Year?

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA-redaktionen på Fullcourt er drevet af dygtige skribenter. Skribenterne vil i denne artikel-serie agere som eksperter og give deres bud på, hvem der kommer i finalerne, hvem der bliver MVP og meget mere. Du kan se om du er enig eller uenig med vores dygtige skribenter. Skriv gerne dit eget bud i kommentarfeltet.

To rookies kommer til at kæmpe om prisen

2021-draften indeholdte en stærk gruppe spillere, der kan gøre kampen om Rookie of The Year-titlen spændende at følge med i. Den forsvarende mester, LaMelo Ball, blev valgt som nummer tre, og vi har ikke haft et førstevalg til at vinde titlen siden Karl-Anthony Towns i 2016. Ben Simmons vandt også titlen, men han spillede ikke det år, hvor han blev valgt ind i ligaen.

Der er nogle tendenser i vores skribenters forudsigelser, og det bliver spændende at se, hvilken rookie, der skal tage titlen i år. Hør, hvem vores skribenter tror på her:

 

Andreas Korgh Mørup – Skribent – Josh Giddey

Jeg går med sjettevalget i dette års draft, Josh Giddey. Australieren har imponeret i pre-season, og ser ud til at være klar til NBA. En allerede dygtig playmaker, som nu skal lære at score på det højeste niveau. Bookmakerne har Giddey som den ottende største favorit til denne titel. Jeg håber på en overraskelse i år.

 

Lasse Bisgaard Jensen – Skribent – Cade Cunningham

For mig at se, er det et spørgsmål om to spillere, der kan blive Rookie of the year: Cade Cunningham og Jalen Green. Det er to kæmpe talenter, der begge evner at score mange point, men Cade Cunningham er lige en smule bedre. I College var der ingen, som kunne hamle sig op med ham, og han kan dermed godt få et lille chok, når han skal i gang med at spille i de voksnes liga. Dog skal han nok vende sig til NBA med tiden, og vil vise sig som den bedste spiller i dette års draftclass.

 

Tobias Steen – Skribent – Jalen Green

Det kunne være fristende at gå med første valget Cade Cunningham. Der er mere upside i ham for fremtiden. Men jeg går med Green, da han virker som en mere flashy spiller og han kommer formentlig til at score langt flere point end Cunningham. Det er oftest det man kigger på når man vælger Rookie of The Year.

 

Rasmus Lomholt Leth – Skribent – Jalen Green

Den 19-årige Rockets-guard kan få en stor sæson på et hold, der kommer til at spille forfærdeligt. Rockets har ingen intentioner om at vinde, og måske deres dårlige placering i Western Conference kan få en betydning for, hvorvidt Green bliver Rookie of The Year. Ser vi på det individuelle er jeg dog ikke i tvivl om, at han bliver den bedste rookie i den kommende sæson.

 

Mikkel Tofte Langerhuus – NBA-Redaktør – Jalen Green

Jalen Green kan score point i bunker. Og han har alle biletterne, hvorfor han ‘snyder’ den bedre Cade Cunningham for titlen.

 

Jacob Bilet Rand – NBA-Redaktør – Cade Cunningham

To mand har størst chance for at tage den. Der er dog altid en eller anden spiller, der bare passer perfekt ind i NBA, som ingen havde set komme. Det aner jeg ikke, hvem skulle være i år, men der er mange bud. Jeg går i stedet med en fremtidig superstjerne. Cade Cunningham er en af de bedste spillere, som vi har set i draften i mange år. Han kommer ind på et Detroit hold, hvor han både kan score og assistere. Han er en fantastisk scorer, og han kommer til at levere nogle fede kampe allerede i år. Han er så NBA-klar som de kommer, så ham slår de ikke.

 

Bookmakerne

1: Cade Cunningham @ 3.50, 2: Jalen Green @ 3.50, 3: Jalen Suggs @ 8.50

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

NBA

Efter fire sæsoner med udvikling af højtprofilerede talenter har NBA valgt at lukke talentfabrikken G League Ignite.

NBA

Houston Rockets bliver ved med at vinde, og forlænger sejrsstimen til otte med storsejren over Utah Jazz.