fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Cleveland Cavaliers

Dommerkald afgjorde kampen mellem Cleveland og Indiana

Lebron James og Cleveland Cavaliers fik deres tredje nederlag i træk og tredje til Indiana Pacers i denne sæson. Efter en kontrovisielt dommerkendelse i de døende sekunder, støttede Lebron op om dommerens kald.

Natten til lørdag mødte Cleveland Cavaliers for tredje gang Indiana Pacers. Pacers havde vundet de to foregående kampe og efter Clevelands to neder i træk til Raptors og Timberwolves på i alt 62 point, lugtede Indiana blod igen.

Cavaliers skulle vende skuden og finde niveauet igen. I første periode gjorde de lige præcis det. Perioden blev vundet med hele 22 point. 12-34 var stillingen efter 12 minutters spil.

Selvom Cavaliers var kommet flyvende fra start og halvvejs inde i tredje periode stadig havde en 12 points føring, var kampen ikke sikker. Indiana Pacers var nemlig ikke klar til at give op og Cavaliers tabte hovedet igen.

Indiana hentede Cavaliers og med to minutter tilbage af kampen satte Victor Oladipo en treer til 96-95. Lebron James havde muligheden for at vinde bringe Cavaliers tilbage i front med 1,7 sekunder igen, da han scorede et lay-up på et baseline drive. Dommeren tættest på dømte imidlertid, at James trådte udenfor, og Pacers fik bolden. Samme scenarie havde udspillet sig med Giannis Antetokounmpo tidligere på sæsonen – han blev ikke dømt ude.

Darren Collison, som spillede en god kamp med 22 point, blev fejlet af J.R Smith og ramte det ene straffe. Det gav Cleveland tid nok til at sende et skud til afsted, men Lebron missede.

Lebron endte kampen med 27 point, 11 assists og otte rebounds. Mens Darren Collison med hans 22 point, og Lance Stephenson med 16 point og 11 rebounds var bærende kræfter for Indiana.

I det seneste uger har der været mange kritiske kommentarer fra spillere mod NBAs dommere. Draymond Green, Carmelo Anthony og Chris Paul har været ude og kritisere dommerne. Efter afslutningen på kampen i nat kunne man havde troet, at Lebron ville tilslutte sig kritikken.

Foruden ovennævnte dommerkendelse blev han også tildelt en teknisk fejl tidligere i perioden, da han skubbede Lance Stephenson. Pacers spilleren havde været lidt fysisk med James, og det fik Lebron til at reagere med et skub.

Lebron havde dog mest kritik til sig selv, og gav endda dommeren ret i, at han trådte udenfor.

”Lance spiller bare en lille smule beskidt. Det er alt. Jeg burde have vidst bedre. Jeg har vist lige siden skolen, at det ikke er ham, som laver joken, som bliver fanget. Det er ham, som griner. De fangede mig på gengældelsen,” sagde Lebron efter kampen til ESPN. Senere tweetede han:

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.