Brooklyn Nets’ stjerner taber tredje kamp i træk efter nedtur mod ligaens dårligste hold

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Det vagte stor opsigt i hele basketverdenen, da Brooklyn Nets tradede sig til James Harden i en kæmpe handel i midten af januar. Det gav Nets en utrolig trio af spillere i Kevin Durant, Kyrie Irving og James Harden.

Det har dog langt fra været en dansk på roser for ligaens nye stjerne trio. Nets har nu spillet 11 kampe siden James Harden fik debut for holdet, hvor det er blevet til fem sejre og seks nederlag. Det skal dog nævnes, at Durant har misset flere kampe både grundet en småskade og corona-protokoller.

Over den seneste uge er holdet ramt ind i en mindre formkrise, der i weekenden gav nederlag til Raptors og 76’ers. I nat kulminerede det dog, da holdet tabte 111-122 til Detroit Pistons, der inden kampen havde ligaens dårligste record.

Det gik galt allerede i første quarter, da Pistons lavede 38 point og bragte sig foran med et tocifret antal point. Det kom Nets aldrig tilbage fra. Kampens store profil var Jerami Grant, som Pistons hentede til inden sæsonen. Han havde 32 point, men blev også godt hjulpet af Delon Wright, der havde 22 point og 9 assists.

Nets var stadig uden Durant, der er i corona-karantæne indtil på fredag, hvor han igen må være sammen med resten af holdet. Trods den dårlige stime af kampe, så Nets stadig 14-12 samlet, hvilket er nok til at give dem en tredjeplads i Eastern Conference.

Se andre spændende artikler