fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Detroit Pistons

Breaking: Knicks henter to superskytter i Detroit

New York Knicks har været hyperaktive med trades på det seneste. Tidligere på sæsonen hentede de bl.a. OG Anunoby i Toronto Raptors. Nu får Tom Thibodeaus mandskab rådighed over to skarpskytter i form af Bojan Bogdanovic og Alec Burks.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

New York Knicks henter Alec Burks og Bojan Bogdanovic i et stort trade, som sender Quentin Grimes, Malachi Flynn, Evan Fournier, Ryan Arcidiacono og to fremtidige 2. runde-valg til Detroit Pistons.

Det er det andet store trade, vi ser fra New Yorks side i denne sæson. Det første kom kort inden nytår, hvor bl.a. OG Anunoby og Precious Achiuwa sluttede sig til Knicks i et trade med Toronto Raptors.

Lyn-analyse

Det er umiddelbart en glimrende handel for New York Knicks, som får to af ligaens mest effektive skytter til The Big Apple.

New York Knicks ligger lige nu på en 14.-plads i NBA, når det gælder både ramte 3’ere og 3-pointsprocent.

Det kan meget vel ændre sig, nu hvor de har hentet Detroits to bedste fra distancen.

Bojan Bogdanovic har været en af de mest omtalte trade-emner de seneste par uger og har således nu fundet en ny arbejdsgiver. Kroaten snitter hele 20 point pr. kamp i denne sæson og har ramt 41,5 % af sine 3’ere.

Alec Burks har tidligere spillet to sæsoner i New York Knicks, fra 2020-2022. Burks snitter 12 point pr. kamp i denne sæson og har ramt 40 % af sine 3’ere.

34-årige Bogdanovic og 32-årige Burks har sammenlagt 21 års NBA-erfaring.

De to veteraner kan dermed – udover mange 3’ere – bidrage med en masse rutine på et ungt New York Knicks-mandskab, som ligger nr. 4 i Eastern Conference (33-18) og har en reel chance for at gøre solid skade mod de øvrige øst-hold i slutspillet.

Detroit Pistons ligger bundsolidt i bagenden af Eastern Conference (7-43) og kan nu for alvor læne sig 100 % ind i et rebuild.

Monty Williams’ mandskab kommer af med to ældre herre til fordel for bl.a. Quentin Grimes, som er det største navn for Pistons i dette trade.

23-årige Quentin Grimes er i sit tredje år i ligaen, men er gået ned med næsten 10 minutters spilletid pr. kamp i forhold til sidste sæson (fra 29,9 til 20,2). Han får med sikkerhed mere frihed til at vokse sammen med Detroits to andre store backcourt-håb, Cade Cunningham og Jaden Ivey.

Derudover råder Pistons over to talentfulde rookie i form af Ausar Thompson og Marcus Sasser.

Den store bredde på guard-positionerne har nu også bidraget til, at Detroit Pistons har fritstillet 7. valget fra 2020-draften, Killian Hayes.

Skrevet af

Har været forelsket i basketball siden 2018 og arbejdet med sport på blandt andet TV 2 og Warner Bros. Discovery. Har desuden været journalistpraktikant i Bakken Bears, hvor jeg agerede studievært og kommentator på Bears TV. Har en bachelorgrad i medievidenskab og en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet. Elsker Ringenes Herre og øl, men de skal nydes hver for sig.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Bænkspilleren Malachi Flynn blev varm og scorede 50 point for Detroit Pistons i deres nederlag til Atlanta Hawks, 121-113.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama satte ny personlig scoringsrekord, da han leverede 40 point i San Antonio Spurs overtidssejr mod New York Knicks, hvor...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Detroit Pistons har efter lidt over tre og en halv sæson set nok af deres højtvalgte, franske draft pick Killian Hayes, som de frigører...

NBA

Toronto Raptors sender profilen OG Anunoby til New York Knicks i bytte for blandt andre RJ Barrett.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.