fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Breaking: OG Anunoby skifter til New York Knicks

Toronto Raptors sender profilen OG Anunoby til New York Knicks i bytte for blandt andre RJ Barrett.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Alle NBA-holdene har her inden årskiftet alle spillet over en tredjedel af sæsonens kampe. De fleste klubber har derfor haft tid til at vurdere, hvad de mangler og ikke mangler på banen.

Holdene har mulighed for at ændre på spillertruppen gennem trades frem til ligaens trade deadline d. 8. februar.

Her til aften er det kommet frem, at der var to hold, som ikke kunne vente så længe. ESPN’s senior NBA insider Adrian Wojnarowski rapporterer, at holdene New York Knicks og Toronto Raptors i dag har indgået et trade, med OG Anunoby som det største navn indblandet.

Flere profiler flyttes

Raptors-forwarden har spillet syv sæsoner for holdet i norden og opnåede sidste sæson sin første All-Defensive-udmærkelse og førte dertil NBA i steals med 1,9 per kamp.

Anunoby var derudover også tilknyttet Toronto-holdet, da de vandt NBA-mesterskabet i 2019. Han sad dog ude hele slutspillet grundet en blindtarmsoperation.

I handlen flyttes også yderligere fire spillere, mens et enkelt draft-pick skifter hænder. De indblandede hold modtager følgende:

New York Knicks: OG Anunoby, Precious Achiuwa og Malachi Flynn.

Toronto Raptors: RJ Barrett, Immanuel Quickley og et secound round-pick fra New York Knicks (via Detroit Pistons).

OG Anunoby har gennem længere tid været indblandet i trade-rygter, som kun er blevet hyppigere siden årets sæson begyndte. Dette skyldes i høj grad, at den 26 år gamle brite er indtrådt i det sidst år af sin kontrakt og derfor kan forlade Raptors næste sommer, uden holdet kan kræve noget for ham.

Det canadiske hold har derfor haft stor interesse i at sende profilen væk, mens de stadig fik gavn af det.

(Se OG Anunoby ramme en buzzerbeater i slutspillet)

Veksler ungt talent til stjerne

Knicks bytter i handlen to unge profiler væk for et mere etableret navn til deres startopstilling. Barrett og Quickley er henholdsvis 23 og 24 år gamle, og har begge kun repræsenteret New York-holdet.

RJ Barrett blev taget med tredjevalget i NBA-draften i 2019 og har siden spillet 297 kampe i grundspillet samt 16 i slutspillet. Han snitter over sine fem sæsoner for Knicks 18 point, 5,3 rebounds og 2,8 assists.

Immanuel Quickley blev taget som nummer 25 i NBA-draften i 2020, og har de sidste par sæsoner været holdets stærkeste mand fra bænken. Quickley blev sågar nummer 2 i sidste års afstemning om Sitxh Man of the Year Award.

Ambitioner i slutspillet

Toronto Raptors ligger på nuværende tidspunkt nummer 12 i Eastern Confrence, og holdet ligner ikke en udfordrer til titlen, hvilket måske forklarer årsagen til at skille sig af med en stjerne i sin bedste alder i bytte for yngre profiler.

Imens rangere New York Knicks nummer fem i Eastern Confrence og lader til at have meget at spille for. Anunoby er et forsvars-es, der giver holdet en spiller med en defensiv kaliber, som de ikke havde før, og som muligvis hjælper dem i slutspillet, når modstanderens bedste spiller skal dækkes.

New York Knicks og Toronto Raptors har deres næste interne opgør d. 28. marts kl. 00:30.

 

 

Skrevet af

Jeg er tilknyttet NBA- og Basketliga-redaktionen og har skrevet for Fullcourt siden august 2023.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

Detroit Pistons

New York Knicks har været hyperaktive med trades på det seneste. Tidligere på sæsonen hentede de bl.a. OG Anunoby i Toronto Raptors. Nu får...

NBA

Toronto Raptors tradede OG Anunoby væk tidligere på sæsonen. Nu forstærker holdet sig med den høje skarpskytte Kelly Olynyk.

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.