fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Breaking: Pistons frigør højt draft pick fra kontrakt

Detroit Pistons har efter lidt over tre og en halv sæson set nok af deres højtvalgte, franske draft pick Killian Hayes, som de frigører fra sin kontrakt.

Foto: All-Pro Reels - Flickr

The Athletics senior NBA insider Shams Charania rapporterer, at Detroit Pistons har frigjort deres tidligere topvalg i draften Killian Hayes fra hans kontrakt.

Pistons og Hayes veje skilles dermed uden et trade. Pistons modtager derfor ingen draft picks eller spillere, og Hayes er heller ikke tilknyttet et nyt hold.

Den unge franskmænd gøres derimod til free agent, og et andet hold kan dermed samle ham op uden at betale Detroit noget.

Han var i gang med sin fjerde sæson hos holdet i ‘Motor City’. Pistons draftede ham tilbage i 2020 med syvendevalget.

En skuffelse

Hayes er blot 22 år gammel, og det hører til sjældenhederne, at man ser et hold smide et ungt, højt draft pick på gaden.

At Killian Hayes’ nu står uden hold skyldes formentlig, at han mildes talt ikke har levet op til forventninger, hans høje draftplacering taget i betragtning.

Franskmanden skyder 38% fra gulvet og 27% bag treeren for karrieren. Detroit er dertil godt befolket på guard-positionen med spillere som Cade Cunningham, Jaden Ivey, Ausar Thompson og Marcus Sasser.

Pistons tåler dermed godt at miste en guard. Især efter man også tidligere på aftenen har hentet Quentin Grimes i New York.

Trade deadline er kl. 21 den 8. februar.

Skrevet af

Jeg er tilknyttet NBA- og Basketliga-redaktionen og har skrevet for Fullcourt siden august 2023.

Andre artikler med dette emne

Detroit Pistons

New York Knicks har været hyperaktive med trades på det seneste. Tidligere på sæsonen hentede de bl.a. OG Anunoby i Toronto Raptors. Nu får...

Analyser

Cade Cunningham er fit for fight, deres draft-valg ser interessante ud, og så er Monty Williams nu at finde i trænersædet. Der sker spændende...

NBA

Detroit Pistons har angiveligt hyret tidligere Phoenix Suns-træner Monty WIlliams for den største sum, der nogensinde er givet til en træner i NBA.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

NBA

Det unge stortalent fra Detroit Pistons, Cade Cunningham, planlægger at gennemføre en operation, der vil holde ham ude for resten af 2022/23-sæsonen.

NBA

Portland Trail Blazers indgår en byttehandel, der sender Jerami Grant til Portland for et første runde valg i 2025.

NBA

Tyrese Haliburton har flere gange vist prøver på sit store talent, og han kan nu kalde sin indehaver af en NBA-rekord.

Detroit Pistons

Deadline day har set sin første store handel. Milwaukee Bucks, Detroit Pistons, Sacramento Kings og Los Angeles Clippers har ingået en aftale, der rykker...