fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Boston suspenderer deres træner

Ime Udoka kommer ikke til at stå på sidelinjen for Boston i næste sæson

Boston Celtics har tordag til fredag nat valgt at suspendere deres træner Ime Udoka for den kommende 2022-23 sæson.

 

Suspensionen af cheftræneren træder i kraft med det samme. En beslutning om Udokas fremtid med organisationen vil blive truffet senere. Suspenderingen kommer af, at Ime Udoka angiveligt skulle have haft et intimt forhold til en kvindelig medarbejder. Dette overtræder organisationens regelsæt.

“Jeg vil gerne undskylde over for vores spillere, fans, hele Celtics-organisationen og min familie for at have svigtet dem. Jeg er ked af at have bragt holdet i denne vanskelige situation, og jeg accepterer holdets beslutning. Af respekt for alle involverede vil jeg ikke have yderligere kommentarer,’’ sagde Udoka i en erklæring til ESPNs Malika Andrews.

Boston Celtics har udnævnt deres assistenttræner Joe Mazzulla som midlertidig cheftræner.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...