Anthony Davis slipper med skrækken

Anthony Davis faldt hårdt ned på sit haleben og slog ryggen i nattens opgør mod New York Knicks, men er efter både røntgen og MR-scanning meldt klar igen om et par kampe.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

I nat mødtes Los Angeles Lakers og New York Knicks i Staples Center, Lakers hjemmebane. I en kamp som aldrig rigtigt blev tæt, og som Lakers vandt sikkert, var det ikke kampens udfald, der vakte opsigt. Derimod var det Lakers 208 centimeter høje forward, Anthony Davis, som stjal overskrifterne og opmærksomheden. Det skete, da han i et mislykket forsøg på at blokere udeholdets Julius Randle’s skud ender med at falde meget uheldigt ned – direkte på halebenet. Der blev et kort øjeblik helt stille i Staples Center, og faldet så absolut også alvorligt ud, men han kom efterfølgende på benene og forlod selv banen ud i omklædningsrummet gående.

Anthony Davis har i sin profesionelle karriere haft stort set alle tænkelige skader, og Lakers fans- og stab kunne frygte endnu en alvorlig skade til “The Brow”, men han slipper tilsyneladene med skrækken. Først meldte røntgen-undersøgelsen, at der ikke skulle være noget brækket eller bøjet, og samme konklusion nåede en MR-scanning frem til senere på dagen.

Lakers tager på udebane-tur de kommende dage, først til Texas hvor de møder Dallas Mavericks, og efterfølgende et smut til Oklahoma hvor de naturligvis skal spille mod Oklahoma City Thunder. I førstnævnte kamp forventes det, at Davis sidder over, men han skal som udgangspunkt spille mod OKC på søndag.

https://www.youtube.com/watch?v=7htXR7dpgwY

Se andre spændende artikler