fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Denver Nuggets

Akoon-Purcell waivet af Denver Nuggets

Den tidligere Bakken Bears-profil er fortid i NBA-klubben Denver Nuggets.

Der var glæde i såvel Aarhus hos de gamle holdkammerater, som i hele basket-Danmark, da DeVaughn Akoon-Purcell tilbage i august måned skrev en two-way contract med Denver Nuggets efter et vellykket Summer League-ophold.

Nu er NBA-eventyret midlertidigt sat på stand-by, da Denver Nuggets søndag meddelte, at de, for anden gang på mindre end en måned, har skrevet en two-way contract med guarden Brandon Goodwin. Med en two-way contract har klubben mulighed for, at lade en spiller spille i G-League.

Allerede den 29. november skrev Nuggets under med Goodwin, men han blev kort efter fritstillet, da klubben hentede Nick Young hos Golden State Warriors. Nu prøver Nuggets igen lykken med Goodwin, og det bliver på bekostning af Akoon-Purcell, da deres roster er fyldt.

Brandon Goodwin har spillet for Memphis Hustle, Memphis Grizzlies’ G-League hold, hvor han i 10 kampe har snittet 23,6 point, 5,2 rebound og 4,4 assist, hvilket har overbevist ledelsen i Denver om hans værd.

DeVaughn Akoon-Purcell nåede at spille syv kampe, hvor han i snit spillede 3,1 minut og snittede ét point. Han nåede også to kampe for Delaware Blue Coats, hvor han på 29 minutter snittede 24,5 point, 4,5 rebounds, fire assist og to steal.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.