76’ers udligner serien

Philadelphia 76’ers vandt i nat anden kamp i serien mod Atlanta Hawks. Hawks vandt overraskende første kamp, men Embiid og resten af 76’ers-mandskabet kørte en sikker sejr hjem i nat.
76ers vs Hawks NBA Playoffs 2021
Foto: Michael Tipton - flickr.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Philadelphia 76’ers udlignede i nat serien mod Atlanta Hawks, så begge hold har én sejr, inden de drager til Atlanta for de næste to kampe.

Kampen endte med resultatet 102 – 118,  i en kamp, hvor 76’ers havde flere store føringer, men Atlanta formåede at hænge på. Først i sidste quarter løb de for alvor fra dem. Det var en kamp, hvor 76’ers superstjerne Joel Embiid dominerede, men også resten af 76’ers-mandskabet spillede en flot basketballkamp. De har måske knækket koden, så de kan slå Hawks.

Her er tre centrale pointer fra kampen:

Joel Embiid var dominerende

Joel Embiid var tvivlsom inden serien startede, da han pådrog sig en skade i serien mod Washington Wizards. Dog har han spillet begge kampe, og han har været dominerende i begge. I nattens kamp var han dog særligt god, da han droppede 40 points og 13 rebounds. Han er dermed den første 76’ers spiller siden Allan Iverson til at lave 40 points i en slutspilskamp. Det var dermed også det højeste antal points, som Embiid har formået at score i en slutspilskamp.

Han gav Hawks en masse problemer, da han scorede overalt på gulvet. Han kom på linjen 16 gange, hvor han scorede på tolv af dem. Hawks havde intet svar til den dominerende Embiid, der var dem fysisk overlegen. Clint Capela viste, at han manglede fysik til at stille noget op defensivt.

Trae Young blev lukket ned

Trae Young leverede en flot første kamp mod 76’ers, hvor han gjorde, hvad der passede ham. Danny Green stod for at dække ham defensivt, men uden den store succes. I nattens kamp smed Doc Rivers i stedet kandidaten til årets forsvarsspiller, Ben Simmons, på Young, hvilket var afgørende.

Simmons holdte Young på 21 points, på en aften, hvor Young scorede på seks ud af 16 skud fra gulvet. Han havde fire turnovers, og Bens Simmons formåede endda at blokere et af hans trepointsskud.

Milton-time

Shake Milton har ikke fået mange minutter i slutspillet, i forhold til sidste sæson, hvor 76’ers var uden Ben Simmons i slutspillet. Han har fået enkelte minutter sent i kampene, men i nat fik han chancen – og han greb den.

Han kom ind i tredje quarter, hvor han leverede flere store scoringer, blandt andet en vigtig trepointsscoring efter Hawks faktisk var kommet foran. På 14 minutter scorede han 14 points, og han gik fire fra fem bag trepointslinjen. Han sluttede med 76’ers bedste +/-, da han havde +15, da kampen sluttede. Doc Rivers kan være godt tilfreds over sin beslutning.

 

Du kan se highlights fra kampen herunder:

Se andre spændende artikler