fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA All-Star

James Harden misser All-Star kamp

James Harden kommer ikke til at spille med i året All-Star kamp, da han har pådraget sig en skade i låret.

Foto: nba.com

Tim Bontemps kunne her i aften dansk tid reporterer, at James Harden ikke kommer til at spille i All-Star kampen for Team LeBron. Den nylige Philadelphia 76’ers spiller har pådraget sig en skade i venstre baglår, som han er i gang med at rehabilitere. Harden har i denne sæson spillet 44 kampe, hvor han har scoret 22,5 points, hentet 8,0 rebounds og leveret 10,2 assists.

 

Tim Bontemps skriver også, at der er flere spillere i betrækning til James Harden’s plads til All-Star kampen. Han nævner selv Jarrett Allen fra Cleveland Cavaliers, der i denne sæson snitter 16,2 points per kamp, henter 11,1 rebounds og har 1,3 blokeret skud. Ydermere så har han været en bund solid forsvarsspiller for Cleveland Cavaliers. Han har spillet 49 kampe for dem i denne sæson. Pascal Siakam fra Toronto Raptors er ligeledes blevet nævnt. Siakam har spillet 42 kampe, hvor han har scoret 22,1 points per kamp, hentet 8,7 rebounds og leveret 5,2 assists.

Andre spillere, der kan nævnes kunne være Jaylen Brown fra Boston Celtics, Jrue Holiday fra Milwaukee Bucks og hans holdkammerat Khris Middleton. Det er alle navne, som er begyndt at florere på Twitter, som mulige kandidater. Det er i sidste ende Adam Silver, der bestemmer, hvem der kommer til at få James Harden’s plads i All-Star kampen.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Boston Celtics tog imod deres tidligere finalemodstandere, Golden State Warriors, hvor de kæmpede sig tilbage og vandt en svær kamp efter forlænget spilletid.

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...

Nyhedsoversigt

Store præstationer, game winners og meget mere

Nyhedsoversigt

Philadelphia 76'ers må undvære James Harden, efter han har pådraget sig en skade i højre fod

NBA

Det blev til 0 point i anden halvleg for 76ers stjernen Joel Embiid i en tæt lavt scorende affære, hvor 76ers blev tildelt sæsonens...

NBA

Det blev til adskillige 30 points kampe og store præstationer fra begge sider i åbningskampen mellem Boston Celtics og Philadelphia 76ers.

NBA

Det er ingen hemmelighed, at de profilerede NBA-stjerne tjener kassen. Og det er måske endda en underdrivelse. De store stjerner tjener så afsindig mange...