fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Australien var for stor en mundfuld for Kina selv uden Bogut

Australien der måske er OL-turneringens helt store overraskelse denne sommer, fik deres tredje sejr i Rio da Kina blev besejret med 68-93.

De slog Frankrig, de slog Serbien, og i sidste runde gav de USA store problemer uden at skabe den store overraskelse, og nu blev det altså Kina’s tur til at mærke Australien.

Men selv uden Andrew Bogut, der havde fået en velfortjent hviledag, var kineserne hjælpeløse. Et træk af cheftræner, Andrej Lemanis, der i øvrigt gav flere minutter til Damian Martin, Brock Motum, og Kevin Lisch.

The Boomers lagde stille og roligt ud i første periode som de blot vinder med 17-14. Herefter satte de speederen i bund og kineserne var uden chance for at gøre noget ved det.

Ikke overraskende var Kina’s bedste spiller igen Yi Jianlian med sine 20 point, 9 rebounds, 2 blocks, og 2 assists, der ikke har kunne bære holdet på egne vegne. Guo Ailun supplerede med 11 point, 5 assists og 2 rebounds.

Læs også: Første sejr til Spanien ved OL efter en hård kamp mod Nigeria

Patty Mills og Matthew Dellavedova fik begge begrænsede minutter på banen, og derfor var det i dag en nye folk der strålede, heribland Cameron Bairstow der blev Australiens topscorer med 17 point, samt Brock Motum med sine 15 point, 2 assists og 3 rebounds.

David Andersen, Ryan Broekhoff og Aaron Baynes fik desuden hver især puttet 12 point i kurven.

Sidste kamp i gruppespillet for Australien bliver natten til mandag kl. 00.00, hvor de møder Venezuela, imens Kina spiller mod Serbien kl. 03.30 samme nat.

Den foreløbige stilling i gruppe A:

1. Australien 3/1 7 point
2. USA  3/0  6 point
3. Frankrig  2/1  5 point
4. Serbien  1/2  4 point
5. Venezuela  1/2  4 point
6. Kina  0/4  4 point

Foto: FIBA.com

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

FIBA World Cup

Australien fik ikke det ønskede resultat, da de fredag blev slået af Slovenien med 91-80. Med nederlaget er Australien ude af kampen om VM-medaljer.

FIBA World Cup

Få her et overblik over de otte kampe i FIBA World Cup onsdag.

Nyhedsoversigt

Ben Simmons har længe været plaget af skader, der har holdt ham fra gulvet, men han føler sig nu 100% klar og vil repræsentere...

FIBA

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

FIBA

Det indledende gruppespil i FIBA World Cup 2023 nærmer sig sin afslutning, og hidtil har otte hold booket en billet til det næste gruppespil....

FIBA

Der var ikke megen slinger i valsen, da Australien på udebane tirsdag eftermiddag krydsede klinger med Japan. Australien, anført af Oklahoma City Thunder´s Josh...

FIBA

FIBA World Cup 2023 bliver ved med at levere. Mandag bød på to historiske sejre, endnu en pragtpræstation af Luka Doncic, en sikker amerikansk...

FIBA World Cup

Både Kap Verde og Sydsudan havde en historisk dag ved VM 2023, hvor de begge fik deres første sejr i turneringens historie mod henholdsvis...