fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

VM 2023: Disse hold er videre til anden runde

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

Foto: fiba.basketball

Onsdag blev de sidste otte kampe i den indledende runde til FIBA World Cup 2023 færdigspillet, og dermed ved vi nu hvilke 16 lande, der fortsat kan drømme om VM-guld.

De følgende lande er klar til den anden runde af VM:

Den Dominikanske Republik, Italien, Montenegro, Tyskland, Australien, Canada, Letland, USA, Spanien, Serbien, Georgien, Brasilien, Slovenien, Puerto Rico og Grækenland.

De 16 lande tager deres resultater fra første runde med over i det kommende gruppespil. Nummer et og to i hver gruppe går videre til kvartfinalerne, mens nummer tre og fire må tage til takke med placeringskampe.

I anden runde er to grupper fra første runde kombineret. I USA´s tilfælde betyder det, at de igen er i gruppe med Grækenland, der blev toer i deres gruppe i første runde.

Det er i den forbindelse værd at nævne, at alle hold blot skal spille to kampe i anden runde, da holdene ikke skal møde det hold, de var i gruppe med i første runde. I eksemplet med USA skal de altså kun møde Litauen og Montenegro og ikke Grækenland, som de mødte i første runde.

De fire grupper i anden runde ser således ud:

Gruppe I: 

Foto: fiba.basketball

Gruppe J: 

Foto: fiba.basketball

Gruppe K:

Foto: fiba.basketball

Gruppe L: 

Foto: fiba.basketball

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede.