fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA

VM 2023: Disse hold er videre til anden runde

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

Foto: fiba.basketball

Onsdag blev de sidste otte kampe i den indledende runde til FIBA World Cup 2023 færdigspillet, og dermed ved vi nu hvilke 16 lande, der fortsat kan drømme om VM-guld.

De følgende lande er klar til den anden runde af VM:

Den Dominikanske Republik, Italien, Montenegro, Tyskland, Australien, Canada, Letland, USA, Spanien, Serbien, Georgien, Brasilien, Slovenien, Puerto Rico og Grækenland.

De 16 lande tager deres resultater fra første runde med over i det kommende gruppespil. Nummer et og to i hver gruppe går videre til kvartfinalerne, mens nummer tre og fire må tage til takke med placeringskampe.

I anden runde er to grupper fra første runde kombineret. I USA´s tilfælde betyder det, at de igen er i gruppe med Grækenland, der blev toer i deres gruppe i første runde.

Det er i den forbindelse værd at nævne, at alle hold blot skal spille to kampe i anden runde, da holdene ikke skal møde det hold, de var i gruppe med i første runde. I eksemplet med USA skal de altså kun møde Litauen og Montenegro og ikke Grækenland, som de mødte i første runde.

De fire grupper i anden runde ser således ud:

Gruppe I: 

Foto: fiba.basketball

Gruppe J: 

Foto: fiba.basketball

Gruppe K:

Foto: fiba.basketball

Gruppe L: 

Foto: fiba.basketball

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Bakken Bears

Efter to sæsoner hos Bakken Bears rykker 21-årige Gustav Knudsen til Belgien, hvor han har skrevet under på en aftale med Spirou Charleroi.

Internationalt

Daniel Mortensen har forlænget sin aftale med islandske Grindavik med to år, skriver det islandske medie mbl.is.

Bakken Bears

De norske mestre Fyllingen Basket er det andet skandinaviske hold, der er blevet offentliggjort som deltager i næste sæsons ENBL.

Bakken Bears

19-årige Silas Oriane har skrevet under på en toårig aftale med tyske Tigers Tübingen.