fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Franskmændene nappede bronzemedaljerne til VM

Frankrig og Australien mødtes søndag i et opgør om tredjepladsen. Nando De Colo og resten af holdet vandt efter et comeback over australierne med cifrene 67-59.

Det var et fysisk opgør mellem de to nationer, der var i kamp om bronze i en relativ pointfattig affære. Efter første halvleg havde Frankrig blot scoret 21 point, og havde svært ved at komme til gode afslutninger. Joe Ingles og Patty Mills var i spidsen for australierne med henholdvis 17 og 15 points.

Nando De Colo blev atter topscorer med 19 points, og var en stor del af comebacket i anden halvleg, hvor franskmændene var nede med 15 point. Australien så ud som om de var i kontrol det meste af kampen, men tabte hovedet i andenhalvleg, hvor de smed deres store føring væk i kombination af, at Frankrig fik netmaskerne til at gløde.

“Vi skal være klar til næste sommer”

Australien opnåede deres bedste præstation nogensinde til en slutrunde med deres fortjente fjerdeplads, og har bevist for dem selv og verden, at de hører til blandt de store basketnationer.

I den anden lejr, tangerer Frankrig sin egen bedste rangering med bronzepladsen, hvilket de også gjorde til sidste VM 2017. Franskmændene er glade og ser frem mod, i de flestes øjne, det største sportsevent, OL, i Tokyo 2020.

Det vi gjorde her til sommer, er virkelig godt, fordi vi har en gruppe af nye spillere. Vi skal bygge videre på det her(holdet, red.). Vi har også gjort gode ting førhen, men nu skal vi fokusere på det vi opnåede denne sommer, og blive klar til næste sommer“, udtalte Nando De Colo efter kampen.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks-profilen Adam Heede-Andersen er rejst med det danske landshold til Finland som erstatning for Darko Jukic og kan dermed potentielt få sin...

Eurobasket

Georgiens landstræner Aleksandar Dzikic var tydeligt frustreret, da han efter nederlaget til Danmark skulle besvare spørgsmål fra den fremmødte presse.