fbpx
Connect with us

FIBA World Cup

Franskmændene nappede bronzemedaljerne til VM

Frankrig og Australien mødtes søndag i et opgør om tredjepladsen. Nando De Colo og resten af holdet vandt efter et comeback over australierne med cifrene 67-59.

Foto: FIBA Basketball

Det var et fysisk opgør mellem de to nationer, der var i kamp om bronze i en relativ pointfattig affære. Efter første halvleg havde Frankrig blot scoret 21 point, og havde svært ved at komme til gode afslutninger. Joe Ingles og Patty Mills var i spidsen for australierne med henholdvis 17 og 15 points.

Nando De Colo blev atter topscorer med 19 points, og var en stor del af comebacket i anden halvleg, hvor franskmændene var nede med 15 point. Australien så ud som om de var i kontrol det meste af kampen, men tabte hovedet i andenhalvleg, hvor de smed deres store føring væk i kombination af, at Frankrig fik netmaskerne til at gløde.

“Vi skal være klar til næste sommer”

Australien opnåede deres bedste præstation nogensinde til en slutrunde med deres fortjente fjerdeplads, og har bevist for dem selv og verden, at de hører til blandt de store basketnationer.

I den anden lejr, tangerer Frankrig sin egen bedste rangering med bronzepladsen, hvilket de også gjorde til sidste VM 2017. Franskmændene er glade og ser frem mod, i de flestes øjne, det største sportsevent, OL, i Tokyo 2020.

Det vi gjorde her til sommer, er virkelig godt, fordi vi har en gruppe af nye spillere. Vi skal bygge videre på det her(holdet, red.). Vi har også gjort gode ting førhen, men nu skal vi fokusere på det vi opnåede denne sommer, og blive klar til næste sommer“, udtalte Nando De Colo efter kampen.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in FIBA World Cup