fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Sebastian Åris sejrede i debut i Canada

Sebastian Åris og Saskatchewan Rattlers åbnede i nat sæsonen i den canadiske liga med en sejr i en tæt kamp mod Niagara River Lions, der har den tidligere Horsens IC-spiller Khalil Ahmad på kortet.

Foto: MJ

Basketligaens MVP, Sebastian Åris, tog i nat hul på et nyt kapitel i karrieren, da han i nat debuterede for sin nye arbejdsgiver, Saskatchewan Rattlers, der spiller i Canadian Elite Basketball League, forkortet CEBL. Sæsonen blev skudt igang i nat, Rattlers og Åris fik en drømmestart med en sejr på 92-89 mod Niagara River Lions.

Rattlers vandt blot en enkelt kamp i sidste sæson og har med sejren i første spillerunde dermed tangeret sidste sæsons resultat.

Åris, som kom til Canada efter en fremragende sæson for Svendborg Rabbits, der bød på en pokaltitel og en sølvmedalje i Basketligaen, sluttede sæsonen i Danmark for bare én uge siden, efter Kaninerne blev slået af Bakken Bears med 4-0 i sæsonens finaleserie i Basketligaen.

Danskeren kom på banen fra bænken og leverede 14 point, to rebounds, to assists og et steal på knap 21 minutters spilletid. Den 26-årige guard skød tre for fire fra distancen.

Åris var dog ikke den eneste spiller på banen, der for kort tid siden udfoldede sit talent i Danmark. Hos Niagara River Lions spiller den nu tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad, og amerikaneren spillede et brag af en debut.

Ahmad noterede sig for 34 point, otte rebounds og fire assists. De 34 point gjorde ham til kampens topscorer, men sejren endte alligevel i Rattlers-lejren. Ahmad scorede 15 point i første periode.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Jimmy Moore stopper som cheftræner for Svendborg Rabbits efter to sæsoner. Amerikaneren førte i sidste sæson Rabbits til en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Internationalt

Noah Churchill stopper i den spanske UCAM Murcia efter to sæson i det østlige Spanien.

Bakken Bears

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Internationalt

ZZ Leiden, der har Asbjørn Midtgaard på holdet, sejrede lørdag i det andet finalebrag mod Donar Groningen og er dermed mestre i BNXT-ligaen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Anton Harbo til sydfyn. Harbo spillede senest for Bakken Bears.

Internationalt

ZZ Leiden, hvor danske Asbjørn Midtgaard er på kontrakt, er finaleklar, efter de tirsdag sendte belgiske Filou Oostende på sommerferie med et nederlag på...

Internationalt

Efter en række gode præstationer er Maria Jespersen blevet kåret som månedens spiller i den australske Big V.