fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears skal møde Newcastle i ENBL-kvartfinale

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at de har hjemmebanen i kvartfinalernes returkamp.

Foto: ENBL

Med nederlaget til hollandske Landstede Hammers tirsdag aften er gruppespillet i European North Basketball League (ENBL) slut.

Bakken Bears kunne med en sejr sikre sig førstepladsen i gruppe A, men den gik i stedet til Utenos “Uniclub Casino – Juventus”.

Derfor sluttede Bakken Bears på andenpladsen i gruppe A, og det betyder, at de skal en tur til England i kvartfinalen, hvor de skal møde Serios Group Newcastle Eagles.

Kvartfinalerne i ENBL spilles over to kampe, og den første af de to kvartfinaler finder sted i Newcastle den 1. marts.

12 dage senere skal der findes en afgørelse, når Newcastle Eagles gæster Aarhus den 13. marts. Da Bakken blev toer i deres gruppe, mens Eagles bliver treer, har Bakken hjemmebane i det afgørende returmøde.

Newcastle Eagles gik gennem gruppe B med fire sejre i syv kampe.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.