fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Solrød Comets forlænger med coach Koll

Solrød Comets har forlænget samarbejdet med cheftræner Henrik Koll med endnu en sæson. Den 29-årige træner blev hentet til klubben i september sidste år og ledte holdet til oprykning til 1.division. Holdet viste i perioder meget flot spil bl.a. med 12 sejre i træk henover efteråret, og det lykkedes da også at sikre sig 1. pladsen i grundspillet efter hele 19 sejre og blot 3 nederlag.

I slutspillet eliminerede man først Broernes BK sikkert i semifinalerne, inden man krydsede klinger med Skjold Birkerød i finalerne om oprykning. Trods et overraskende nederlag i den første finalekamp i Solrød IC lykkedes det for holdet at kæmpe sig tilbage og vinde serien og dermed kvalificere sig til 1. division i den kommende sæson.

Læs også: Alan Madsen har genfundet glæden ved spillet

Eliteansvarlig Bent Jensen udtaler følgende om de forestående udfordringer:

“Jeg er en glad mand, nu vi har lukket en aftale med Henrik Koll. Vi havde sidste sæson et rigtig godt samarbejde, hvor Henrik Koll opfyldte vores ambition om tilbagevenden til 1 division. Nu er vores mål at etablere os som en fast del af 1 division blandt de stærkeste. Det føler vi at Henrik Koll er den rette mand til at gøre.

Vi er allerede godt igang med forberedelserne til den nye sæson og vi forventer at forstærke os her I sommerpausen. Vi har selvfølgelig fået henvendelser fra nye spillere og ser gerne flere, der kan indtræde I et samarbejde med os. Vi holder derfor åbne træninger d. 26/6 kl. 19:30, d. 2/7 kl. 19:00 og d. 9/7 kl. 19:00 I Solrød Idrætscenter og igen I august, hvor alle er velkomne. Grundstammen skal stadig være vore egne Solrød spillere, men nyt blod er altid velkommen.”

Henrik Koll, der tidligere har tre 2. pladser i 1. division, Herlev 2009 og 2010 og Falcon i 2011, ser også frem til udfordringerne i den kommende sæson:

“Jeg er glad for, at jeg kan fortsætte samarbejdet med holdet og alle de visionære, hårdtarbejdende mennesker i Solrød Comets i endnu en sæson. Da jeg tiltrådte sidste år var det med en ambition om at sikre oprykning og stabilisere klubben i 1. division, og jeg ser meget frem til at komme i gang.”

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev

BMS kunne ikke forvente andet end en sejr imod Alba der indtager 1. divisonens 12. og dermed sidste plads med nul sejre. Pressemeddelelse: Lørdag...

Første Division

Solrød Comets cheftræner Henrik Koll har sagt sin stilling op i klubben, eftersom han på det seneste har døjet med dårligt helbred. Henrik Koll...

Nyhedsoversigt

Det er i denne uge lykkedes for os at få en stor personlighed og trænerkapacitet til Solrød Comets, da vi har fået Henrik Koll...