fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Weekendens kampe

I denne weekend stod der 3 kampe på programmet for Basketligaen. Det var Værløse – Copenhagen Wolfpack, SISU – Aalborg Vikings og Hørsholm – Bakken Bears.

Wolfpack fortsætter sejrrækken

Det kører i København for Wolfpack må man sige. Søndag blev det til deres 6. sejr ud af 8 mulige, og denne gang var det Værløse der stod for tur. Det blev dog ikke den store opvisning, som man måske kunne have forventet.

De to hold fulgtes godt ad kampen igennem, men 3. periode blev perioden hvor Wolpack sikrede sig sejren. De vandt nemlig perioden med 8 point.

Kampens store spiller var igen Ryan White. Han brillierede med intet mindre end 32 point, 9 assist, 7 rebounds og 3 steals.

Kampen endte 73-84 til Wolfpack, som fortsat besidder ligaens 2. plads. Mens Værløse blot er noteret for en enkelt sejr i 8 kampe, og lægger dermed i bundfeltet med Hørsholm og Aalborg.

Det ser håbløst ud for Aalborg

Der skal være sket meget for Demetrius Phillips, hvis han skal kunne komme ind og løfte Aalborgs spil. For pt ser det bestemt ikke godt ud. Klare nederlag i samtlige 8 kampe er det blevet til, og kampen søndag eftermiddag mod SISU var ingen undtagelse. Trods det at SISU var uden Daryl McCoy, så dominerede de kampen totalt.

114-87 stod der på måltavlen ved sidste signal. En kamp som SISU dominerede fra start til slut, ikke mindst pga. Darryl Partin som igen havde en fantastisk dag for SISU. Han fik 32 point, men også Frederik Rungby må fremhæves med sine 22 point, 11 rebounds og 4 assist.

Med sejren betyder det at SISU nu for en stund har lukket 3 hold ude af ligaen, da der nu er 3 sejre op til SISU på ligaens 7. plads som de deler med Team FOG Næstved.

Bakken med magtdemonstation

Hørsholm lægger nok stadig med mareridt efter deres kamp lørdag eftermiddag mod Bakken Bears. De fik ikke så meget som et ben til jorden, da Bakken Bears virkelig fyrede alt af inden deres Eurochallenge kamp tirsdag. Så de gav den fuld skrue for at bevise at de er de største i DK pt.

80-123 smadrede Bakken Bears Hørsholm med, og det vel at mærke via en flot holdindsats hvor hele 8 Bakken spillere lavede over 10 point. Og hvor den unge Jacob Meller fik mest tid på banen med 21:54 minutter.

Med til historien skal dog nævnes at Hørsholm var uden deres center Alejo Rodriguez, men han kunne nok næppe have gjort en forskel i denne kamp, hvor Bakken i øvrigt vandt reboundsduellen med hele 43-23!

Som nævnt tidligere, så er Hørsholm nu fanget i bunden, mens Bakken bare buldre derudaf med 8 sejre ud af 8 mulige.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Bakken Bears

Bakken Bears måtte onsdag se sig slået af tyrkiske Manisa BBSK for anden gang i dette efterår. Hjemmeholdet vandt kampen 85-80.

Bakken Bears

En nye hjemmebane med plads til 3300 personer kunne blive en realitet for Bakken Bears, hvis Sportsby Aarhus får grønt lys.

Bakken Bears

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears søndag sendte Værløse Blue Hawks hjem med et nederlag på 46 point i bagagen. Bakken...