fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm fortsætter stimen

vildmedfoto

Hørsholm skulle efter en dårlig sæsonstart følge op på sejrene over Svendborg og Randers, da man onsdag skulle møde Stevnsgade. Oprykkerne havde tabt de seneste 4 kampe, mens seneste sejr var over netop Hørsholm.

Stevnsgade startede kampen med at komme foran 4-2, men siden kom man ikke foran en eneste gang. Hørsholm kom i gang anført af Frederik H. N. og Evan Yates, der stod for de efterfølgende 12 point, mens Stevnsgade havde svært ved at bolden i nettet. Hørsholm vandt 1. periode 18-12.

Det blev absolut ikke bedre i  2. periode, men heldigvis for Stevnsgade gjaldt det begge hold. Perioden startede ud med to brændte skud og tre turnovers, før Evan Yates satte periodens to første point. Den nye franskmand Bruno Cingala-Mata stemplede ind med et block, men ellers så man ikke meget til nyerhvervelsen. De to hold skiftedes til at score, og da perioden var slut, havde Hørsholm bragt sig foran med yderligere et point takket være en sen 3’er af Anali Okoloji.

Stevnsgades head coach Mickey Dennis har sikkert talt med store ord i pausen efter kun 23 point på 20 minutter, men lige lidt hjalp det. Hver gang Stevnsgade fik smidt bolden i kurven, svarede Hørsholm prompte igen. Især Okoloji og Yates var varme og stod for 15 af Hørsholms 20 point i 3. periode. Hos gæsterne tog Mikael Vincents over og scorede holdets sidste 8 point.

Inden sidste periode var hjemmeholdet foran med 11 point efter at have vundet de første tre perioder. Og Hørsholm var ikke færdige. Hjemmeholdet lagde sidste periode ud med et 8-0 run, og hvis ikke kampen mere eller mindre var lukket før, så var den det nu. Stevnsgade svarede dog igen med et 12-3 run, og fik undervejs reduceret forspringet til 8 point, men anfører Frederik H. N. ville ikke stå tilbage for sine amerikanske holdkammerater, og scorede hjemmeholdet sidste 11 ud af 13 point, hvoraf de 9 var på straffe.

Kampen ender med stillingen 74-60 til Hørsholm. Topscorer blev Frederik H. N. med 22 point efterfulgt af Mikael Vincents med 21 point og Evan Yates og Adrian Moss med hver 19 point.
Frederik H. N. fik oven i hatten 8 assist, MikaelVincents assisterede sin medspillere 5 gange.
Anali Okoloji blev mest reboundende med 13 rebounds, Adrian Moss tog 12 rebounds og Evan Yates tog 9 rebounds.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Bakken Bears

Hvordan synes du jeres sæson er forløbet indtil nu? Det spørgsmål har vi stillet til Basketligaens ti cheftrænere. Se deres svar lige her:

Basketligaen

Wolfpack har for nyligt offentliggjort, at de skal have ny træner. Den tidligere spiller og assistenttræner Adrian Moss overtager træner-posten fra Pascal Colman. Han...

Internationalt

Den tidligere Hørsholm-profil skifter Frankrig ud med Finland.

Basketligaen

Hørsholm-talentet, Leonardo Carlino, skifter København ud med Sydfyn.

Basketligaen

Ty Sabin skifter spansk basket ud med svensk basket.

Basketligaen

BMS Herlev Wolfpack har fundet deres nye trænerduo, efter Thomas Quaade meddelte, at han stoppede.

Basketligaen

Klubben vil have kontinuerlighed og fortsætte fokus på de unge spillere.