fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Stevnsgade holder på Rajovic

Klubben vil have kontinuerlighed og fortsætte fokus på de unge spillere.

Filip Rajovic har i løbet af de senere år skiftet frem og tilbage mellem hovedstadsområdet og Sydsjælland. Han blev spået en stor fremtid i Næstved, men fik aldrig for alvor chancen. Han vendte retur til København, hvor Stevnsgade tog imod ham med åbne arme. Efter en personligt god sæson i 2017/18 blev han udnævnt til årets talent i Basketligaen.

Det gav ham på ny blod på tanden for at slå igennem i Næstved, men efter få måneder gik de to parter igen fra hinanden, og efter tilbagevenden til Nørrebro har Rajovic nu sat sin underskrift på en ny kontrakt. Den kommer til at gælde for de kommende to år, men er udformet således, at parterne har mulighed for at revurdere samarbejdet eller, i Rajovic’ tilfælde, se på tilbud fra andre klubber efter en sæson.

Filip Rajovic spillede 18 kampe for Stevnsgade i den netop overståede sæson. I dem snittede han 11,1 point, 2,8 rebound og 2,6 assist.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...