fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Basketligaens 10 cheftrænere er blevet stillet det samme spørgsmål – Se svarene her

Hvordan synes du jeres sæson er forløbet indtil nu? Det spørgsmål har vi stillet til Basketligaens ti cheftrænere. Se deres svar lige her:

Foto: Sam's Photos
Forrige1 af 10Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Anders Sommer (Bakken Bears)

Foto: Robert Piil

Hvordan synes du jeres sæson er forløbet indtil nu?

Vores sæson har indtil nu været intens og med op- og nedture. 14 europæiske kampe og 11 danske (inkl. preseason). Efter en misset Basketball Champions League-kvalifikationen og to nederlag i FIBA Europe Cup havde vi ryggen mod muren.

Vi klikkede, da det virkelig gjaldt og hev fire store sejre hjem. Nu står vi i samme situation igen og skal spille “over budget” for at gå videre i Europa. I Basketligaen ramte vi Svendborg, der pt ligner 1.bejleren, på et tidspunkt hvor vi var i højeste gear.

Forrige1 af 10Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Internationalt

Sebastian Åris og Saskatchewan Rattlers åbnede i nat sæsonen i den canadiske liga med en sejr i en tæt kamp mod Niagara River Lions,...

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...