fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Adrian Moss overtager trænersædet i Wolfpack

Wolfpack har for nyligt offentliggjort, at de skal have ny træner. Den tidligere spiller og assistenttræner Adrian Moss overtager træner-posten fra Pascal Colman. Han skal forsøge, at bygge videre på den succes klubben har haft, i de seneste sæsoner.

Foto: FN Sportsfoto

Mandag aften blev det i en pressemeddelse på BMS Herlev Wolfpack’s hjemmeside offentliggjort, at de fra næste sæson, ikke længere, skal have Pascal Colman som træner. I stedet overtager, de sidste par sæsoners assistenttræner Adrian Moss. I en aftale, som foreløbigt løber for to sæsoner, skal Moss forsøge at udvikle på, det enormt flotte stykke arbejde som klubben har lavet, de seneste sæsoner. Noget som elitechef Claus Strøh anser Moss for, at være den helt rigtige til.

”Vi føler, at Adrian er den helt rigtige mand til at effektuere klubbens reviderede startegi på elitesiden, og vi glæder os til at følge hans videre udvikling som coach”

Med denne træner-signing betyder det, at klubben siger farvel til Pascal Colman. Den umiddelbare årsag er ikke offentliggjort i pressemeddelelsen, men Strøh udtaler følgende:

”Vi ønsker ham åbenhjerteligt held og lykke i hans kommende basketarbejde – og håber at se ham i klubben igen”

Hvad hans kommende ”basketarbejde”er, som der refereres til, vides endnu ikke, men det kunne tænkes, at han skal til en lidt større klub, da han har trænet med stor succes i BMS. Både på elitesiden, men særligt også ungdomssiden.

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.