fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Adrian Moss overtager trænersædet i Wolfpack

Wolfpack har for nyligt offentliggjort, at de skal have ny træner. Den tidligere spiller og assistenttræner Adrian Moss overtager træner-posten fra Pascal Colman. Han skal forsøge, at bygge videre på den succes klubben har haft, i de seneste sæsoner.

Foto: FN Sportsfoto

Mandag aften blev det i en pressemeddelse på BMS Herlev Wolfpack’s hjemmeside offentliggjort, at de fra næste sæson, ikke længere, skal have Pascal Colman som træner. I stedet overtager, de sidste par sæsoners assistenttræner Adrian Moss. I en aftale, som foreløbigt løber for to sæsoner, skal Moss forsøge at udvikle på, det enormt flotte stykke arbejde som klubben har lavet, de seneste sæsoner. Noget som elitechef Claus Strøh anser Moss for, at være den helt rigtige til.

”Vi føler, at Adrian er den helt rigtige mand til at effektuere klubbens reviderede startegi på elitesiden, og vi glæder os til at følge hans videre udvikling som coach”

Med denne træner-signing betyder det, at klubben siger farvel til Pascal Colman. Den umiddelbare årsag er ikke offentliggjort i pressemeddelelsen, men Strøh udtaler følgende:

”Vi ønsker ham åbenhjerteligt held og lykke i hans kommende basketarbejde – og håber at se ham i klubben igen”

Hvad hans kommende ”basketarbejde”er, som der refereres til, vides endnu ikke, men det kunne tænkes, at han skal til en lidt større klub, da han har trænet med stor succes i BMS. Både på elitesiden, men særligt også ungdomssiden.

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...