fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm ansætter ung udviklingstræner

I Hørsholm 79ers mangler man fortsat at præsentere holdet til basketligaen, og ikke nok med det, så mangle man også en headcoach. Nu har man indtil videre sikret sig en af landets mest talentfulde trænere, da man har hentet de forsvarende danske mestre, Horsens, assistenttræner til klubben.

Jonas V. Jensen skal være bindeleddet mellem ungdomsholdene og ligaholdene, på både herre og damesiden i Hørsholm. Noget af en opgave for den blot 27 årige træner, og han glæder sig meget til at arbejde med en af landets største talentfabrikker.

“Der er sket meget i Hørsholm den seneste tid og det glæder jeg mig til at blive en del af. Alle kender Hørsholm som klubben, der spytter kæmpe talenter ud, som ofte ender andre steder i verden, men jeg vil gerne være med til at holde på dem og fortsat udvikle dem.” Fortæller hovedpersonen selv.

Læs også: Daniel Mortensen er klar til college

Også fra den sportslige ledelse er man glad for at have tilknyttet Jonas V. Jensen, sportschef Sarah Gingold fortæller i en pressemeddelse fra klubben.

“Jonas passer godt til den profil, vi gerne vil have. Han er elitefokuseret, men med fokus på langsigtet udvikling, og det passer godt ind i vores filosofi. Derfor er vi glade for at kunne præsentere ham som en del af vores nye team af trænere.”

Man mangler som skrevet stadig en headcoach, efter Miguel Hoyo måtte drage hjem til Spanien.

Foto: Martin Qvist Tyron

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Basketligaen

Horsens spilder ikke tiden og henter anden amerikaner på en måned

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

Horsens IC

Det er sjældent sjovt at tabe, men Frederik Rungby ser alligevel positivt på nederlaget til Bakken i pokalfinalen, og håber på at de kan...

Basketligaen

Randers Cimbria var tæt på exit, men avancerede til pokal-semifinalerne samme gjorde Bakken Bears, Horsens IC, og FOG Næstved

Basketligaen

Hørsholm-talentet, Leonardo Carlino, skifter København ud med Sydfyn.

Basketligaen

Ty Sabin skifter spansk basket ud med svensk basket.

Aabyhøj IF

Stevnsgade og BK Amager leverede overraskelser i de to semifinaleserier i Dameligaen.