fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers videre i pokalturneringen; slår EBAA i overtime

Randers Cimbria var tæt på exit, men avancerede til pokal-semifinalerne samme gjorde
Bakken Bears, Horsens IC, og FOG Næstved

Vildmedfoto.dk

Randers var klare favoritter i lørdagens kvartfinale, men EBAA ville det anderledes. Fra kampens start var det tydeligt, at EBAA var kommet for at spille. Defensivt forstyrrede EBAA Randers’ forsøg på at skabe et run. Samtidigt var EBAA giftige offensivt, og førte derfor efter 5 minutter 8-4. Det til trods endte 1. quarter med, at Randers var foran 14-20.

I 2. quarter forsøgte Randers fortsat at tage styringen, men EBAA pressede på og tog overraskende føringen, mens Randers skød mursten. Særligt EBAAs point guard Marius Sørensen var en mand, Randers ikke havde styr på, og stillingen ved halvleg var derfor 43-32 til EBAA.

Til træner Jimmy Moore’s store utilfredshed formåede hans spillere ikke at lukke hullet i 3. quarter, som endte 64-55.

Det blev ikke synderligt bedre for Randers efter pausen, da EBAA fortsat førte med 9 point ved stillingen 74-65 fem minutter inde i 4. quarter.
Til sidst fandt Randers, anført af Corey Silverstrom, dog noget af det gode spil frem. Randers kunne også have lukket kampen, men Oliver Strøh missede sin floater, og kampen måtte i overtime 81-81.
Det forblev efterfølgende tæt, indtil Jonathan Jeanne tog over. Først med en fadeway jumper og efterfølgende med 2 point lukkede han kampen med en buzzerbeater til resultatet 91-93 til Randers.

Randers er dermed videre til semifinalerne i Basketligaens pokalturnering, hvor de møder Bakken Bears, som vandt deres kvartfinale over Falcon (94-67).

EBAA’s Marius Sørensen stod for 23 PTS og 50% fra gulvet. Randers’ Corey Silverstrom sluttede med 27 PTS 64.3% fra gulvet.

De øvrige kvartfinaler endte med Horsens sejr over Copenhagen Basketball (110-65). Horsens møder FOG Næstved i semifinalerne som avancerede over Svendborg Rabbits (100-83).

 

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Fremtiden er på plads for amerikanske Skyler Bowlin, der har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse med Bakken Bears.

Basketligaen

BC Copenhagen siger farvel til Durell Vinson, der har spillet sin sidste kamp for klubben.

Basketligaen

BC Copenhagen har forlænget aftalerne med de unge talenter Marius Øllegaard og Stevan Novovic.

Bakken Bears

19-årige Silas Oriane har skrevet under på en toårig aftale med tyske Tigers Tübingen.

Basketligaen

BMS Herlev har sikret sig en markant forstærkning til den kommende sæson, idet Leonardo Carlino søndag er blevet præsenteret i klubben.

Basketligaen

Oscar Jørgensen er klar til endnu en sæson hos ÍR-Karfa, der i næste sæson skal spille i den stærkeste islandske liga.

Bakken Bears

De to tidligere Basketliga-spillere Deng Adel og Koch Bar er blevet udtaget til Sydsudans bruttotrup frem mod sommerens Olympiske Lege i Paris.

Basketligaen

20-årige Oliver Klit Kristoffersen tager turen over Atlanten, hvor han skal på college i Canada.