Randers videre i pokalturneringen; slår EBAA i overtime

Randers Cimbria var tæt på exit, men avancerede til pokal-semifinalerne samme gjorde Bakken Bears, Horsens IC, og FOG Næstved
Vildmedfoto.dk
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Randers var klare favoritter i lørdagens kvartfinale, men EBAA ville det anderledes. Fra kampens start var det tydeligt, at EBAA var kommet for at spille. Defensivt forstyrrede EBAA Randers’ forsøg på at skabe et run. Samtidigt var EBAA giftige offensivt, og førte derfor efter 5 minutter 8-4. Det til trods endte 1. quarter med, at Randers var foran 14-20.

I 2. quarter forsøgte Randers fortsat at tage styringen, men EBAA pressede på og tog overraskende føringen, mens Randers skød mursten. Særligt EBAAs point guard Marius Sørensen var en mand, Randers ikke havde styr på, og stillingen ved halvleg var derfor 43-32 til EBAA.

Til træner Jimmy Moore’s store utilfredshed formåede hans spillere ikke at lukke hullet i 3. quarter, som endte 64-55.

Det blev ikke synderligt bedre for Randers efter pausen, da EBAA fortsat førte med 9 point ved stillingen 74-65 fem minutter inde i 4. quarter.
Til sidst fandt Randers, anført af Corey Silverstrom, dog noget af det gode spil frem. Randers kunne også have lukket kampen, men Oliver Strøh missede sin floater, og kampen måtte i overtime 81-81.
Det forblev efterfølgende tæt, indtil Jonathan Jeanne tog over. Først med en fadeway jumper og efterfølgende med 2 point lukkede han kampen med en buzzerbeater til resultatet 91-93 til Randers.

Randers er dermed videre til semifinalerne i Basketligaens pokalturnering, hvor de møder Bakken Bears, som vandt deres kvartfinale over Falcon (94-67).

EBAA’s Marius Sørensen stod for 23 PTS og 50% fra gulvet. Randers’ Corey Silverstrom sluttede med 27 PTS 64.3% fra gulvet.

De øvrige kvartfinaler endte med Horsens sejr over Copenhagen Basketball (110-65). Horsens møder FOG Næstved i semifinalerne som avancerede over Svendborg Rabbits (100-83).

 

 

Se andre spændende artikler