fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Drew Maynard brillerede i Hørsholm-sejr

Der var ingen tvivl om hvem der fik den bedste debut, ud af de to debuttanter i aftenens kamp mellem Hørsholm 79ers og Svendborg Rabbits.

Hjemmeholdets Drew Maynard fortsatte hvor han slap, fra sidst han var her i Værløse, og lavede hele 30 point, herunder fem fra ni bag treeren. Det hjalp hans hold til at vinde kampen over Svendborg, som også havde en ny mand med. Han fik dog ikke nær så solid en debut, med blot seks point og tre rebounds.

Kampen kan vel egentlig opdeles i de to halvlege, med Svendborg i teten i første, og virkede egentlig til at have styr på kampen. Men fejlproblemer på Darious Moten, som allerede i første periode modtog sin tredje fejl, betød at Hørsholm fik lettere spil inside i løbet ad kampen.

Samtidig fik Hørsholm bedre og bedre styr på samspillet, lige fra guardsene til insidespillerne. Frederik Nielsen leverede ni assist, Evan Yates 18 point og otte rebounds, og så kom Jonathan Gilling også godt i gang med 21 point og fire assist.

Troen på noget stort er der

Det lykkedes derfor Hørsholm at hive en ni points sejr i land på 96-87. Headcoach for Hørsholm, Rafa Monclava fortalte efter kampen:

” De nye spillere viser vejen, og holdet bliver løftet af det. Vi har trænet rigtig hårdt den sidste uge. Vi havde brug for sådan en sejr, som vi får i dag. Vi spiller mod et godt hold, som har mange sejre med sig her til hallen. Alle bidrager i dag og vi bliver bedre hver dag, og vi tror på at vi kan slå selv de sværeste modstandere i denne liga.”

For Svendborg Rabbits var det endnu en gang Brandon Rozzell der skulle trække læsset, men scorede dog kun 21 point denne gang. Måske det var hjemmeholdets fortjeneste, i følge den unge Andreas Hjort.

“Vi har problemer med Rozzell i første halvleg, hvor han får fyret nogle skud af, men i anden halvleg kommer vi meget tættere på og han scorer kun syv point. Porta derimod var svær at spille mod, for hvor han i første halvleg har mange assists, tager han den i anden halvleg bare til kurven.”

Netop Antonio Porta har været lidt en skygge af sig selv, i de sidste par kampe, og det ser ud til han har taget en anden rolle på Svendborg-holdet efter Craig Petersens afgang. Han havde dog en god kamp i aftes, da han sørgede for 13 point og 12 assist.

Med sejren har Hørsholm nu alle muligheder, for at nappe femte pladsen fra Randers Cimbria. Med to kampe færre spillet, er de kun en enkelt sejr fra tangere Randers’ antal sejre.

Svendborg Rabbits derimod, ser ud til at have lukket sig selv inde på fjerde pladsen.

Læs også:
Drew Maynard: Jeg synes helt bestemt vi skal tages seriøst nu

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...

Basketligaen

Fullcourt.dk fangede Svendborg Rabbits´ cheftræner, Mads Andersen, til et interview efter onsdagens nederlag i European North Basketball League.

Basketligaen

Der er kommet en ny mand på holdkortet i Svendborg. Dylan Penn kommer til Sydfyn, hvor han bliver en del af truppen, som i...