fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Andreas Meilby drager nordpå

Den unge profil Andreas Meilby drager nordpå, og skifter Copenhagen Wolfpack ud med Hørsholm 79ers i næste sæson.

Efter en successæson, hvor Meilby og Wolfpack endte på en noget overraskende fjerdeplads i Basketligaens grundspil sidste år, skifter den unge profil til nordsjællænderne fra Hørsholm 79ers.

Netop sidste år fik den 23-årige forward gennembrud i ligaen, og derfor kan man formode at der har været et stort ønske om at blive ved med at spille i Basketligaen, og dermed var et skifte fra Copenhagen Wolfpack nødvendigt, der som bekendt er gået i opløsning, og rykket ud af den bedste danske basketball række.

Den unge profil har udover Copenhagen Wolfpack, også ligaerfaring fra Falcon i 2013/2014 sæsonen.

Stor glæde fra begge retning efter den nye aftale

En af grundene til at Hørsholm 79ers’ sportschef Sarah Gingold ønskede at knytte ham til klubben var at den unge talent stadigvæk kan udvikle sig. Og netop der ser klubben potentiale.

”Andreas er et ungt talent, som bare bliver bedre. Vi er ved at opbygge et hold, der skal have succes på lang sigt og der mener vi, at han kan være en vigtig byggeklods. Samtidig passer han ind i klubbens filosofi om at tilknytte spillere, der arbejder hårdt og stadig udvikler sig.”

Læs også: David Harder skifter til Hørsholm 79ers

Meilby selv udtrykker også stor begejstring for sit skifte til Hørsholm 79ers, på trods af flere bejlere fra ligaen.

”Hørsholm har altid været en hårdtarbejdende klub og jeg har haft en masse gode kampe mod dem gennem min tid, også i ungdommen. Det er en god kultur, de har skabt sig heroppe, så jeg så det som en god mulighed at komme herop og spille med en masse dygtige spillere og en god organisation.”

Meilby startede på banen i 28 af Wolfpacks 31 kampe i sidste sæson, og snittede i 22 minutter pr. kamp 7.6 point, 2.8 rebounds og 1 steal pr. kamp.

Foto: Casper Pedersen

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Internationalt

Det 16-årige danske stortalent Marcus Engelhardt Møller har bundet sig til en tre-årig aftale med spanske Unicaja Baloncesto.

Basketligaen

Der skulle fem ekstra minutter til, før fredagens basketligakamp kunne afgøres. I overtiden løb BK Amager med sejren. Kampen sluttede 90-88 til hjemmeholdet.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

Ugens præstation-afstemningen er slut. Vinderen blev BK Amager-profilen Andreas Meilby.

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

BK Amager er forsat uden sejr i Basketligaen, efter de i torsdags tabte på hjemmebane til Værløse Blue Hawks. Kampen sluttede 71-78 til Værløse.

Basketligaen

Andreas Meilby er ny mand i BK Amager-trøjen, har klubben offentliggjort på deres hjemmeside. Den 29-årige forward kommer til klubben efter tre sæsoner hos...