fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Live: Bakken Bears skal udnytte godt udgangspunkt i returkamp

Bakken Bears skal onsdag eftermiddag klokken 17 spille returopgør i kvartfinalen ved FIBA Europe Cup. Første opgør endte med en hjemmebanesejr til de danske bjørne på 79-66 efter en flot holdindsats, hvor flere spillere viste sig frem. Det giver et godt udgangspunkt før morgendagens returopgør, men intet er givet på forhånd.

Bakken Bears

Bakken ridder ind til kampen på en bølge af succes. De har vundet de sidste ti kampe i træk, og det er ikke blevet til et nederlag siden 25. januar. I weekenden sparede man flere profiler mod BK Amager, hvor det dog stadig blev til en overbevisende sejr. Det er derfor et veludhvilet hold, der møder op i Hviderusland.

I første opgør var profilerne Ryan Evans og Tylor Ongwae, og i sær Ryan Evans har i denne sæson vist, at han påtager sig ekstra ansvar i de store kampe. Bakkens største styrke er dog stadig truppens bredde, hvor der er flere gode spillere på alle positioner.

Tsmoki Minsk

Modsat Bakken så går Minsk indtil kampen ovenpå en dårlig periode. De har tabt de sidste fire kampe, og ligger på en klar sidsteplads i deres hjemmelige liga. Det skal man dog passe på med at lægge for meget i, da de spiller i den svære russiske liga, VTB United League.

Minsk har været ramt af skader på deres center position, hvor de i første opgør mod Bakken manglede Vladimir Veremeenko, og i weekenden var de uden Alexandre Gavrilovic. Begge skulle dog være klar til opgøret mod Bakken.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I første opgør var amerikanske Rob Lowry den klart bedste spiller for Minsk, hvor han havde 17 point, 8 assists og 5 rebounds. Gavrilovic spillede også en flot kamp med 15 point. Det kræver dog, at flere spillere fra holdet stepper op, hvis de skal hente Bakkens 13 points forspring.

Kampen kan ses på FIBA’s youtube kanal.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Bakken Bears

Bakken Bears sejrede onsdag aften i den skæbnesvangre gruppefinale i Minsk og sikrede sig derfor videre avancement i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears

Se Bakken Bears´ skæbnesvangre kamp i FIBA Europe Cup mod Tsmoki-Minsk.

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Lørdag eftermiddag skulle Bakken Bears og BK Amager have spillet, men dele af BK Amagers spillertrup og stab omkring holdet er smittet med Covid-19,...

Bakken Bears

Vi fangede en glad Bakken Bears-cheftræner efter sejren mod græske Peristeri i FIBA Europe Cup onsdag aften. Se interviewet her.