fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Real Madrid klar til at genskabe fænomenet “Galacticos”

Fire store navne rygtes til Real Madrid, der er parate til at skabe fodboldfænomenet Galacticos på basketdelen.

Selvom Real Madrid ligger fint til i jagten på både ligatitlen og EuroLeaguetitlen, så er jagten på at optimere holdet, frem mod næste sæson, gået i gang. Ikke mindre end fire profiler i europæisk basket rygtes ifølge Eurohoops til kongeklubben.

Klubben har i forvejen Sergio Llull og Facundo Campazzo på guardpladserne, og det er for bedre at kunne restituere dem, at de vil hente endnu en stjerne. Det kan dog kræve det helt store for hovedstadsklubben at tilegne sig Micic og Sloukas, da deres respektive klubber har en option på yderligere et år, mens Rodriguez kontrakt først udløber i 2020.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.