EL: Real Madrid i finalen efter 18 års fravær

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

EL: El Classico levede i den grad op til hvad et semifinaleopgør burde bestå af. Et utrolig tæt opgør, med hurtigt spil, skiftende føringer, og ikke mindst masser af intensitet. To fantastiske mandskaber, der virkeligt leverede varen, og et opgør med en afgørelse i det allersidste minut.

Med 1 minut igen af kampen er Real Madrid foran 69-65. Barcelona har dog muligheden for at rette op på resultatet, men med to katastrofale angreb, er det for sent for catalanerne. Real Madrid kan herefter fejre at de er i finalen søndag aften og skal møde, de forsvarende mestre Olympiacos Piraeus. Kongeklubben vinder fortjent kampen, eftersom holdet var mere kyniske især i de sidste minutter af kampen, og formår at komme tilbage i føringssædet efter at Barcelona havde været foran blot få minutter forinden.

Læs også: Olympiacos ydmygede favoritterne CSKA Moscow

For Barcelona stjal kroaten Ante Tomic showet med 18 point og 12 rebounds, sammen med Marcelinho Huertas der fik 19 point, 6 rebounds, 2 assist og 1 steal. En af de tabende faktorer i netop Barca lejren var den at ”La Bomba”, Juan Carlos Navarro var uden point i anden halvleg, hvilket tydeligt fortæller om hvilket godt forsvar Real Madrid leverede.

Nikola Mirotic som man måske havde håbet på kunne spille en lidt større rolle for Real Madrid skuffede, og havde ikke den allerbedste kamp med blot 6 point og 3 rebounds. Segio Llull, Felipe Reyes og Sergio Rodriguez derimod var forrygende med henholdsvis 13, 17 og 12 point.

Finalen!

Olympiacos Piraeus møder Real Madrid Baloncesto i finalen søndag aften kl. 21.00, imens CSKA Moscow skal spillede om bronze mod FC Barcelona Regal kl. 19.00 ligeledes på søndag.

Finalen vises i øvrigt live på TV3 Sport2, så udnyt endelig muligheden for at tune ind på kanalen, og nyd den forhåbentlig fantastiske kamp.

Highlights: FC Barcelona Regal vs. Real Madrid Baloncesto

Se andre spændende artikler