fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

EL: Real Madrid i finalen efter 18 års fravær

EL: El Classico levede i den grad op til hvad et semifinaleopgør burde bestå af. Et utrolig tæt opgør, med hurtigt spil, skiftende føringer, og ikke mindst masser af intensitet. To fantastiske mandskaber, der virkeligt leverede varen, og et opgør med en afgørelse i det allersidste minut.

Med 1 minut igen af kampen er Real Madrid foran 69-65. Barcelona har dog muligheden for at rette op på resultatet, men med to katastrofale angreb, er det for sent for catalanerne. Real Madrid kan herefter fejre at de er i finalen søndag aften og skal møde, de forsvarende mestre Olympiacos Piraeus. Kongeklubben vinder fortjent kampen, eftersom holdet var mere kyniske især i de sidste minutter af kampen, og formår at komme tilbage i føringssædet efter at Barcelona havde været foran blot få minutter forinden.

Læs også: Olympiacos ydmygede favoritterne CSKA Moscow

For Barcelona stjal kroaten Ante Tomic showet med 18 point og 12 rebounds, sammen med Marcelinho Huertas der fik 19 point, 6 rebounds, 2 assist og 1 steal. En af de tabende faktorer i netop Barca lejren var den at ”La Bomba”, Juan Carlos Navarro var uden point i anden halvleg, hvilket tydeligt fortæller om hvilket godt forsvar Real Madrid leverede.

Nikola Mirotic som man måske havde håbet på kunne spille en lidt større rolle for Real Madrid skuffede, og havde ikke den allerbedste kamp med blot 6 point og 3 rebounds. Segio Llull, Felipe Reyes og Sergio Rodriguez derimod var forrygende med henholdsvis 13, 17 og 12 point.

Finalen!

Olympiacos Piraeus møder Real Madrid Baloncesto i finalen søndag aften kl. 21.00, imens CSKA Moscow skal spillede om bronze mod FC Barcelona Regal kl. 19.00 ligeledes på søndag.

Finalen vises i øvrigt live på TV3 Sport2, så udnyt endelig muligheden for at tune ind på kanalen, og nyd den forhåbentlig fantastiske kamp.

Highlights: FC Barcelona Regal vs. Real Madrid Baloncesto

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.